Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg, hogy lefekhessem a pasimmal, ha a szüleim nem engedik, még azt sem, hogy elmenjek hozzá?
Figyelt kérdés
4hónapos kapcsolatról van szól. Csaj 16 srác 19éves2008. aug. 27. 20:16
1/10 anonim válasza:
Hmmm...ez elég fogós kérdés.
Személy szerint,ha egy este mondjuk tovább kiengednek titeket városba vagy hasonlók,akkor fogjatok egy sátort már délután,menjetek el valami nyugodt helyre,de ne legyen az,hogy siettség...mintha piknikeznétek.Csak este :D
A továbbiakat pedig neharagudj nem tudom :(
Remélem azért segitettem.
2/10 A kérdező kommentje:
70km a távolság a két ember között és az anya hajthatatlan. Nem engedi el a csajt este már nagyon sehova. Ha van valami tipp írjatok!!!!!!!!!!!
2008. aug. 27. 20:20
3/10 anonim válasza:
Én a lány helyében az egyik éjjel a barátnőmnél aludnék. Azt csak megengedik...
4/10 anonim válasza:
A barátodnak van legalább kocsija?Ha igen,akkor ott a megoldás.Én is így kezdtem.
5/10 A kérdező kommentje:
Nincs kocsi.. nincs semmi. A szülő ellenőriz mindent. Nem engedi nagyon a csajszit sehova. Szeretik egymást, de a srác, már komolyabban akarja és nem tudja mit csináljon. Persze a lány is szeretne vele lefeküdni.
2008. aug. 27. 21:26
6/10 anonim válasza:
...kár ennyire túl komplikálni. A szülők biztos dolgoznak valamikor, 70km meg semmi, busszal egy óra....
7/10 A kérdező kommentje:
Meg született a megoldás!!!:)
2008. aug. 27. 21:54
8/10 anonim válasza:
Csak le ne késd a buszt visszafelé!
9/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem rólam van szó, ezért nem E/1be írtam
de megvan a megoldás
2008. aug. 27. 22:09
10/10 anonim válasza:
ha nem rólad van szó, a kérdést miért e/1-ban írtad?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!