Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, alapos előjáték...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, alapos előjáték után kb mennyi ideig tart egy nőt a csúcsra vinni kézzel és szájjal?

Figyelt kérdés
Bár gondolom egyénenként eltérő, akkor a minimum a maximum meg az átlagos érdekelne.
2008. aug. 26. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Még az egyéneknél is változó szerintem. Ha a fiú megtalálja a G-pontot gyorsabb. De szerintem 2prctól tarthat akár 10ig is. A srácon is múlik, mennyire ügyes
2008. aug. 26. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

szerintem meg ellehet játszadozni akár 20 30 percig is

de sok mindentől függ azért a 2 percet inkább 4 re tenném de legyen átlag 10-15 perc ez neked megfelel

2008. aug. 26. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:
a sráctól is függ, mennyire ügyes, meg a csaj mennyire tud ellazulni, meg egyáltalán, mennyire ismerik egymás testét. bejáratott kapcsolatban, ha tényleg csak az a cél, hogy minél előbb elmenjen a csaj, simán meg lehet oldani 2-3 perc alatt is, de szerintem sokkal jobb dolog 10-15 percig kinozni, és csak azután "engedni" elélvezni. egyébként meg ez nem lóverseny, nem az nyer, aki a leggyorsabb.
2008. aug. 27. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:
az én párom még 2 óra múlva se tud!!Se magát se engem!!
2008. aug. 27. 10:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!