Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan jöhetek rá arra h egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jöhetek rá arra h egy pasi csak a szexet akarja?

Figyelt kérdés
ezt komolyan kérdezem, mert néhány pasi hihetetlen sunyi és már belezaladtam nem egybe :S (tisztelet a kivételnek)
2008. aug. 26. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Onnan, hogy nagyon hamar rátér a témára. Nem szabad egyikkel sem lefeküdni az első két hétben. Ha abban az időben kitartó és tök normális, akkor nem csak a szexre hajt. Aki csak azt akarja, az nem bír addig várni, csak a szxről tud beszélni. Látni lehet a pasikon, ha csak szex kell nekik. Legalábbis nekem eddig szerencsére sikerült észrevennem.
2008. aug. 26. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
egyértelmű.. aki szokszor és hamar beszél a témárol onnan tudod kiszűrni
2008. aug. 26. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem író már megbocsáss, de igen nagy marhaságot írt.

Ez egy olyan dolog, amit már csak későn tudsz meg, de lehet hogy addigra megváltozik a véleménye is. Nekem is legnagyobb szerelmem egy ilyen volt, csak kóbor numerát akartam, aztán életem legszebb kapcsolata lett belőle :)

2008. aug. 26. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat, előttem írok hülyeséget írnak.. egy férfi 5 percenként gondol a szexre, ha sokat beszél róla, akkor max csak őszinte, nem rejtegeti a gondolatait. Bár ez igaz nőkre is.
2008. aug. 26. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem senki se írt nagy hülyeséget. Ha egy srác, a találkozás után kb 5percel lekap és terel egy kocsiba, bokorba vagy valahova, na az lehet h téyleg csak a szexet akarja. De ha nem jó ismerősöd, akkor nem is lesz több.
2008. aug. 26. 23:05
 6/9 anonim válasza:
100%
1. válaszoló : Szerintem 1-2 hét nagyon kevés arra hogy kiismerj egy fiút alaposan. Hiszen 1-2 hét nem a világvége (a fiúk számára). nekem a mostani barátom volt az első az életemben testileg és már másfél éve hogy együtt vagyunk, és ebből mindössze 4 hónapja élünk szexuális életet. (Persze előtte voltak orális játékaink) És nagyon türelmes volt semmit sem erőltetett. Még mondta is, hogy majd csak akkor ha eljön az ideje. És megtettük és egyáltalán nem bántam meg! Ez csak az én véleményem, de én nem adnék egy fiúnak mindössze csak pár hetet arra hogy kiismerjem és bizonyítson, mert akár azt akarja akár nem, 1-2 hetet még a hülye is "végigszenved a nemes cél" érdekében!
2008. aug. 26. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: ismerkedéskor előbb fogja meg melled - és csak utána kérdezi meg a neved. De inkább a telefonszámod...
2008. aug. 27. 01:48
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó előtti: gondolom ti még elég fiatalok vagytok, idősebb korban sokkal hamarabb összefekszenek az emberek, a 2 hét elegendőnek tűnik 20 felett. ha túl sokat vársz vele, simán elronthatja a kapcsolatodat egy olyan sráccal, aki egyébként nem csak a szexre hajtana.
2008. aug. 27. 10:26
 9/9 anonim ***** válasza:
senki nem ír hulyeséget, de ezek a dolgok nagyon individuálissak, ember és felfogásfüggők. a lényeg: tényleg figyeld az apro jeleket, és légy megfontolt, inkabb utasitsd vissza az elso alkalommal, ha nem sérul be tole és utanna is keresni fog, akkor lehet hogy nem is olyan rossz a helyzet :o))
2008. aug. 27. 15:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!