Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 girls, one cup. Sokan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 girls, one cup. Sokan mondták nekem h milyen undorító és kemény. Hol tudom megnézni?

Figyelt kérdés
Viszont én még nem láttam. És nem találom sehol.
2008. aug. 24. 22:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
ha nem akarsz hányni ne nézd meg sztem googleba írd be és menj rá azthiszem a 2. linkre
2008. aug. 24. 22:21
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Hát apám, ezt ne akard tudni. Szarástól hányásig minden van benne és megeszik meg megisszák. Jobb ha nem nézed meg. De te tudod. Ird be a google-be.
2008. aug. 24. 22:36
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem kicsi rá az esély, hogy megtalálod ezt a videót, hiszen mindenhol le van tiltva. Max a reakciókat tekintheted meg a youtube-on. Én körülbelül másfél éve láttam, és emlékeim szerint rettentően undorító volt.

Petranova

2008. aug. 24. 22:47
 4/14 anonim ***** válasza:
97%

Egy külföldi oldalon megtaláltam mégis. Ha nagyon szeretnéd megnézni, és ez nélkülözhetetlen a további fejlődésedhez, akkor itt is van!:)

Jó szórakozást!:)

Petranova

[link]

2008. aug. 24. 22:55
 5/14 A kérdező kommentje:
Én is a youtube-on kerestem sokat...de a google-ben megtaláltam.Szóval köszi a válaszokat.Én elvileg bírom az undorító dolgokat,de ezen majdnem elhánytam magam.
2008. aug. 24. 22:56
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
jutubot elég rendesen cenzúrázzák, ott semmi érdekeset nem lehet találni.
2008. aug. 25. 00:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Fúúúj ez undorító. Hogy lehet ezt kibírni?? Milyen gyomruk lehet ezeknek a csajoknak?? wáááhhh blöeee :S
2008. aug. 25. 10:56
 8/14 anonim ***** válasza:
furcsa, hogy ez ilyen ismert, én még sosem hallottam róla, de most megnéztem. biztos, hogy nem csinálnám utánuk, van aki igen, van akinek ez bejön, ugyanakkor. no, ha terveim sikerülnek, és patológus leszek, akkor ennél gusztustalanabbakat is fogok látni:D szóval vígan reggeliztem közben.
2008. aug. 25. 11:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Sztem az úgy kamu ahogy van. Biztos vannak ilyen emberek akik ezt csinálják, de ennek kamu szaga van (meg sz*r :D )!
2008. aug. 25. 11:04
 10/14 anonim válasza:
tök fincsi lehet
2008. aug. 25. 21:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!