Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szégyenlem, de a péniszem mérete meghaladja a 26 centit. Normális ez?
Figyelt kérdés
mielött irnátok nem kamukérdés komoly kérlek segitsetek2008. aug. 22. 23:15
11/20 anonim válasza:
hátigen ez elég nagy, de ettől még nem kell szégyellned. annyi az egész h nem szabad túl durvának lenned szex közben mert az igencsak fájhat a nőnek. egyébként nincs ezzel semmi baj :)
12/20 anonim válasza:
Nem,nem normális,de örülj neki sok pasi irigyelne ezért!
Nem kell aggódnod a hüvely és a méh az rugalmas,nem számít,hogy hány cm nyugalmi állapotban,mert hidd el be tud férni.Egyszer volt egy ilyen kaliberű pasim,nagy és vastag(a kezemmel nem tudtam átfogni,kb.csukló átmérőjű),úgy első látványra ilyesztő volt,de a szex isteni volt vele!Ha kellően felizgatod a lányt v.esetleg még aktus előtt kielégíted(orálisan v.kézzel)az sokat segít.
Ha nem lennék stabil kapcsolatban és szexhiánnyal küzködnék ő lenne az első akit felkeresnék.
Úh.nyugi,légy kedves és ne légy erőszakos,akkor minden rendben lesz.
13/20 A kérdező kommentje:
húúúú köszönöm szépen a válaszokat .. megnyugodtam (K)
2008. aug. 23. 11:03
14/20 anonim válasza:
hát nekem nagyon tetszene, van ien ,
15/20 anonim válasza:
Biztos tök jó lehet veled együtt lenni...
16/20 anonim válasza:
Telefon szàm és életkor?????;-))))))))))))))))))
17/20 A kérdező kommentje:
16 06 30 985 35 70 :):)
2008. aug. 25. 00:07
18/20 anonim válasza:
Remélem életkor, telefonszám a sorrend ;)
19/20 anonim válasza:
Huuu bammeg,inkàbb a végéröl kezdödne.Jobban elfogadnàm,nem vagyok liliom tipro.
20/20 anonim válasza:
aaz komooly!!!...hát én a helyedbe idősebb lányoknál probálkooznék, én 16vagyok és lehet én megijednék töle, de az idösebbek biztos értékelnék:)...Szerintem..tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de én arra nemtudok válaszolni, kész vagyok,16évesen...urissten:)...(nem rosz értelembe irtam) :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!