Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a magas férfiaknak kisebb a péniszük mint az alacsonyabbaknak? Én 17 éves vagyok,184 cm magas és a farkam merev állapotban 16 cm. Ez nem túl kicsi?
Figyelt kérdés
2008. aug. 22. 22:28
1/8 anonim válasza:
16 cm egyáltalán nem mondható kicsinek! Szerintem nem függ össze, ezt csak az alacsony férfiak találták ki :) Ez olyan mint, hogy akinek nagy orra van annak nagy a péniszük is. Mondjuk az én kedvesem nem is magas (170cm) és nem is kicsi az orra és nagy pénisze van :]
2/8 anonim válasza:
Hát ez nem a testmagasságtól függ, bár azt mondják, hogy kis ember nagy bottal jár, de ez nem igaz. Már tapasztaltam az ellenkezőjét...
egy normális nő ezt nem centiben méri, a női nemi szervek sem egyformák.
3/8 anonim válasza:
Általában a magasabb férfiaknak van nagyobb. De láttam már nagy kivételeket is! :)
A 16 az átlag fölötti.
4/8 anonim válasza:
Ez elég hátborzongató, de szinte mintha én írtam volna kérdést, ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem minden téren, tehát szerintem pont jó a méreted korodhoz képest :)
5/8 anonim válasza:
Nekem barátom 18, magas, nagy orr és nagy farok:P:)
Imádommmm
6/8 anonim válasza:
hülyeség az egész, aki pont ilyen az csak a véletlen műve, mert minden babona meg tévhit ellenére az égvilágon semmi köze nincs a pénisz méretének az adott férfi bármely más tulajdonságához.
7/8 anonim válasza:
én 190 cm , farkam állva 15cm. éss meg vok magammal elégeedve. jaj vagy nem kéne? hát leszarom.
8/8 anonim válasza:
Én ismerek olyat aki kb 160 cm és a 20-at "veri" neki bár ez gondolom már mutáns példány:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!