Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy jobban mennyen a szex?

Figyelt kérdés

2éve járok barátommal.azóta kicsit meg untuk egymást az ágyba (ez kicsit túlzás csak így fogalmazok) mit tegyek hogy jobban mennyen ez nekem? (Mert foleg en hidegettem el ezektől)

17/L

2015. febr. 8. 18:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akaszátok: két szóba kell írni-> a kaszátok. :D
2015. febr. 8. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hagyd ezt a semmitérő, érzelmek nélküli kapcsolatot, és keress egy férfit, akivel szeretitek egymást.
2015. febr. 8. 18:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem mindenkinek engedném a regisztrációt, mondjuk egy bizonyos intelligenciaszint felett lehetne csak kérdést kiírni.
2015. febr. 8. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi helyesírási hibát én még életemben nem láttam egy kupacban! Te olyan sötét lehetsz, mint a seggem lyuka! Menjél qurválkodni inkább, az való az agyi szintedhez!
2015. febr. 8. 18:57
 15/15 tuman válasza:
Szerintem játszatok valamit az ágyba!Sakk,vagy valami társasjáték,kirakó stb.Akkor jobban tellik az idő nem olyan unalmas.Takarózzatok be a hideg ellen.Remélem hasznos válasz volt,igaz megkésve..
2016. aug. 30. 15:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!