Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A csupasz vagy a szőrös férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csupasz vagy a szőrös férfi mellkas a nyerő?

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 09:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekem a csupasz jön be 16/L
2015. jan. 26. 09:09
 2/19 anonim ***** válasza:
Eeee e eee eez ee egy jj j jjjó ppp pooo pooén voo v voolt.
2015. jan. 26. 09:12
 3/19 anonim ***** válasza:
83%

A férfi mellkas szőrös. A fiú mellkas csupasz. Ahogyan a nemi szerv is... És az arc :)

22/l

2015. jan. 26. 09:16
 4/19 Andrea Henrietta ***** válasza:
Nekem az enyhén szőrös jön be... valahogy a majmok nem vonzanak.
2015. jan. 26. 09:22
 5/19 anonim ***** válasza:

A mellkas oké, legyen szőrös, de a nemi szervnél és az arcon minek maradjon olyan, mint egy ősember?

21/F

2015. jan. 26. 09:26
 6/19 anonim ***** válasza:

No, de hogy azért egy kicsit liberálisabb választ is adjak: az, ha alapból nem nő rajta szőr, mert van ilyen, az oké. Az, ha olyan lenne, mint Hasselhoffnak, de borotválja/gyantázza, az nem oké. Kivéve, ha testépítő versenyekre jár az ember, de akkor meg már eleve kisebb százaléknak tetszik. Illetve ha a saját neméhez vonzódik.

a 4es válaszoló vagyok.

2015. jan. 26. 09:26
 7/19 anonim ***** válasza:

Mert az férfias :) Mármint, egy ápolt szakállról senki se mondja azt, hogy olyan, mint egy ősemberé, és szerintem mindannyian megegyezhetünk abban, hogy az elég nevetségesen néz ki, ha egy pasi mindenütt szőrös, mellkas, has, comboktól kezdve az egész láb, és pont a kukaca körül van lecsupaszítva... Láttam olyat, hogy a köldöktől lefelé vezető dögös csíkot meghagyta valaki, aztán egy bizonyos szinten úgy döntött, hogy na innentől már nem szexi, és leborotválta. Jujj. Istenkáromlás :D

De ez csak az én véleményem, én kicsit jobban vonzódom azokhoz az igazán férfias jelenségekhez, akiken ránézésre is látszik, hogy nemileg érettek (lásd: szőrzet). Az ápolt szőr még nem ősemberes vagy "majom"-jellegű.

2015. jan. 26. 09:29
 8/19 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Köszi, megnyugtattál. Most elmegyek megborotválom az arcom. :D

2015. jan. 26. 09:30
 9/19 anonim ***** válasza:

megsúgom hogy több férfinek csupaszt mint hogy szőrős.

mármint genetikai alapon..

2015. jan. 26. 09:32
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gusztustalan ha egy ffi borotválja magát, lent meg aztán undorító , a nemi szerve tök kopasz , a combjaitól meg már kezd szőrösödni , meg a hasa is , hogy néz már ki? akkor inkább nullás géppel vágja le kicsire de ne csupaszra.
2015. jan. 26. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!