Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tud behatolni? Már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud behatolni? Már magam sem tudom, hol a hüvelynyílás! A végbélnyílás előtt, nem? De én érzek egy csontot is ott, amibe elakadhat a "dolog".

Figyelt kérdés

Próbálkoztunk (mindketten szüzek vagyunk), de nem sikerült. Én végig úgy éreztem, hogy nem jó helyen van. (2 nyílás van ugye: először húgycső, utána hüvely, majd hátul a végbélnyílás). Az is lehet, hogy a húgycsőnél próbálkozott? Az kb. mekkora nyílás?

Baj lehet az is, hogy kissé "lelapult"?

2008. aug. 20. 15:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
azt irtad h érezted h nem jo helyen van!szoval akkor behatolt nem?de vajon hová....hmmmm?hüvely vagy végbélnyilás nemde?hugycsőbe tuti nem,oda nem is tud!hány éves vagy?ha már arra rájöttél h 3 lyuk van,akkor vajon melyikbe hatolt be.nem érezted?tipelj vajon hova?
2008. aug. 20. 19:50
 12/18 anonim válasza:
88%

ÚRISTEN!!!!!!!

ÉS MI LEHETETT AZ A CSONT AMIBEN ELAKADT?

EGYÁLTALÁN MIT MŰVELTEK TI?

2008. aug. 20. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Na hát szépen lehordtak itt a kedves többiek:) Tényleg, legyél olyan kedves, és ird meg, hány évesek vagytok, és igérem, válaszolok neked legjobb tudásom szerint;)
2008. aug. 21. 08:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Célszerű az elején kezdeni:

[link]

Kis oktatóanyag:

[link]

[link]

[link]

2008. aug. 21. 10:47
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Elmondanám, hogy az első behatolás nem kellemes érzés... ehhez is hozzá kell szokni. Ráadásul, ha nem voltál nedves még fájhat is... de ha valaki ennyit nem tud, az egyelőre még mellőze a szexet. Hány éves vagy?
2008. aug. 21. 13:17
 16/18 anonim ***** válasza:
43%

Fotozd le küld el emailben čs bejelölöm neked hol a csiklod amit nyalnia kell mellé megjelölöm ahova dugnia kell

Jo probälkozäst

2008. aug. 22. 02:43
 17/18 anonim ***** válasza:

A barátod valószínűleg azért nem tudott behatolni, mert - mint írtad - "kissé lelapult".

Aminek oka lehet pl. az ő feszültsége, idegessége...

Tehát simán előfordulhat, hogy az előjáték során végig "kőkemény", de amikor magára a behatolásra kerülne

a sor, akkor megijed, amitől kissé lekonyul.

Félkeményen vagy puhán meg elég nehéz "bedugni" bárhová is. :)

De ha így is van, azért nem reménytelen a helyzet.

2008. aug. 30. 22:06
 18/18 kopasz55 ***** válasza:
Nem vagyok nagy nőfaló de már velem is előfordult, hogy a hölgypartnerem szeméremcsontja szó szerint útban volt. Úgy képzeljétek el, hogy a normális külső nemiszervek mellett Enyhén felhúzott térdekkel már nem lehetett behatolni, mert a hüvelybemenet után a szeméremcsontba ütköztem. A kutya-póz szóba sem kerülhetett. Szétterpesztett kinyújtott lábakkal be lehhet hatolni, de ha felhúzta a lábát, kicsúszott a farkam. És hogy a dolog még szebb legyen, egy enyhe huvelybemenet repedés, Hat óra irányába mindig volt. Najó nem mindig de gyakran. Megoldás nincs rá, szerintem vigyázni kell és nem kell vadulni... Vagy alternativ megoldások, az egyik hölgy a hatvankilencet preferálta a behatolás helyett.
2011. máj. 13. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!