Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen mi megy végbe az orgazmus "átélésekor"?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy honnan tudom, hogy ez az volt-e vagy sem? Volt már olyan amikor úgy éreztem, hogy megkell állni mert már nem birom tovább, de nem tudom miért, néha a fájdalomtól , vagy azért mert elmentem?
Egyszer pedig vmi hideg ment át a testemen, akkor az az volt?!
Köszi előre is.
2008. aug. 19. 19:16
1/2 anonim válasza:
Nem szemrehányásként mondom,nehogy félre érsd,csak nem fura,hogy valaki nem tudja,hogy az orgazmus volt,szerintem ha igaán lesz,akkor tudni fogod,hogy az az volt,mert azt nem lehet más érzéshez hasonlítani,talán valami robbanás szerű dologhoz,és azokközött is van atombomba,meg rózsapatron:))na ez csak vicc akart lenni,de egyébként így van
2/2 anonim válasza:
Amikor érzed, hogy közeleg valami és egyre gyorsabban mozog az ujjad és aztán pillanatokon belül elönt a gyönyör.. De ezt nem lehet igazából mihez hasonlítani. Ez a csúcspont. Ha lesz 'igazi' orgazmusod biztos vagyok benne, hogy érezni fogod!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!