Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak, hogy állnak ahhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak, hogy állnak ahhoz a kérdéshez, hogy valakit a menstruációja alatt megújjazanak?

Figyelt kérdés
A barátom szeretne megújjazni, de nekem épp megjött a menzeszem. Valahogy engem ilyenkor nem vonz az, hogy megtegye? Ha menstuáció alatt újjaz meg annak vannak veszélyei vagy nem különbözik attól mikor máskor is csinálja?Tampont ilyenkor ki kell venni?
2008. aug. 19. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Hát elejéről kezdem. Szerintem ha Téged nem zavar akkor nincs gond, a pasikat nem félnek egy kis vértől:) Veszélyei vannak annyi hogy ilyenkor kicsit több esélye van annak, hogy elkapj valamilyen fertőzést, de ha mondjuk előtte fürödtök kezetmos a barátod, semmi baj nem lehet :) Tampont szerintem célszerű kivenni, mert hátha túl mélyre megy... meg hát a jobb élvezetért ;)
2008. aug. 19. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
én pasi vagyok és nagyon nem szeretem :/
2008. aug. 19. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Az én párom sem szereti, de őszíntén én sem...
2008. aug. 19. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
az én barátomnak nincs baja vele sőt imádja meg szeretkezni is szeret úgy
2008. aug. 19. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
velünk is volt már úgy,hogy nem bírtuk, és szexeltünk, minközben neki megjött. engem egyáltalán nem zavart.
2008. aug. 19. 20:52
 6/7 anonim válasza:
53%
Az én pasim menekül tőle, és őszintén szólva nekem se tetszene! Azt a 4 napot meg csak kibírod. :P
2008. aug. 19. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Tudod, egyik vesszőparipám a téma:P Nah, ha a pasid tudja, h te menstruálsz, és őt meg nem zavarja, akkor hajrá:D A pasik meg: hát a nagy részük azt se tudja, hogy mi van ilyenkor a lányokkal. Azt hiszik, h véreznek egy kicsit, oszt csókolom. Tényleg, kevés az, amelyiknek van vmi fingja arról, hogy mit élhet át egy csaj ilyenkor...

Amugy meg ez az egész, az is hogy téged nem vonz ilyenkor, abból ered, hogy iszonyatosan mélyen vannak a tabuk bennünk azzal kapcsolatban, h ez egy gusztustalan dolog. Az én szerelmem például elvonul, amikor megjön neki, mert nem akar embereket, meg csunyának érzi magát...Holott ugyanolyan bombanő, mint mindig;) Csak már a lányok is elhiszik kb. hogy ez valami rossz dolog. A fiuk meg ugye nem is tudnak róla szinte semmit...Pedig ez egy nagyon nagy dolog! Minden hónapban bizonyságot teszel arról, hogy nő vagy, és hogy annyira nő vagy, hogy képes lennél az egyetlen dologra, amire egy pasi sose: magadbafogadni egy életet! Na de hiába tudom ezt én, esetleg te, meg még néhányan....:D A lényeg, hogyha a pasidat nem zavarja, akkor csináljatok mindent, ha már egyszer ennyire megmutatkozik, h egy igazi nő vagy;) Maximum ki kell mosni kétszer a lepedőt:P

Jó játékot:P

Soxerencsét!

2008. aug. 20. 00:05

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!