Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak, hogy állnak ahhoz a kérdéshez, hogy valakit a menstruációja alatt megújjazanak?
Szia. Tudod, egyik vesszőparipám a téma:P Nah, ha a pasid tudja, h te menstruálsz, és őt meg nem zavarja, akkor hajrá:D A pasik meg: hát a nagy részük azt se tudja, hogy mi van ilyenkor a lányokkal. Azt hiszik, h véreznek egy kicsit, oszt csókolom. Tényleg, kevés az, amelyiknek van vmi fingja arról, hogy mit élhet át egy csaj ilyenkor...
Amugy meg ez az egész, az is hogy téged nem vonz ilyenkor, abból ered, hogy iszonyatosan mélyen vannak a tabuk bennünk azzal kapcsolatban, h ez egy gusztustalan dolog. Az én szerelmem például elvonul, amikor megjön neki, mert nem akar embereket, meg csunyának érzi magát...Holott ugyanolyan bombanő, mint mindig;) Csak már a lányok is elhiszik kb. hogy ez valami rossz dolog. A fiuk meg ugye nem is tudnak róla szinte semmit...Pedig ez egy nagyon nagy dolog! Minden hónapban bizonyságot teszel arról, hogy nő vagy, és hogy annyira nő vagy, hogy képes lennél az egyetlen dologra, amire egy pasi sose: magadbafogadni egy életet! Na de hiába tudom ezt én, esetleg te, meg még néhányan....:D A lényeg, hogyha a pasidat nem zavarja, akkor csináljatok mindent, ha már egyszer ennyire megmutatkozik, h egy igazi nő vagy;) Maximum ki kell mosni kétszer a lepedőt:P
Jó játékot:P
Soxerencsét!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!