Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hajlandó a párom soha rám élvezni?
Ott van a kérdésedben a válasz...
"Azt mondja, ez neki olyan, mint ha megalázna..."
Mond el neki, hogy neked ez nem megalázó sőt, szeretnéd, ha rád élvezne!
egy ideig én is úgy gondoltam, hogyha egy lány a szájába veszi a farkam, azzal én őt megalázom. aztán mikor elkezdtem én is orálisan kényeztetni a párom, akkor jöttem rá, hogyha én élvezek nyalni, akkor egy lány is szerethet szopni.
szóval szerintem valahogy (akár csellel is) vedd rá, hogy mégiscsak tegye meg, és utna mutasd ki, hogy neked ez nagyon is jólesett, hátha megváltozik a véleménye.
"!pedig én is engedném neki!sztem ez nekik ugymond "égö" elöttünk!"
1. azért nem mindegy, hogy "engedném", vagy "szeretném".
2. ha választani lehet, én inkább a jó meleg punciban megyek el, mintsem kivegyem, és kézzel magamnak fejezzem be. persze ha a párom kifejezetten kéri, akkor néha megteszem, de jobb szeretek benne elmenni.
1. azért nem mindegy, hogy "engedném", vagy "szeretném".
2. ha választani lehet, én inkább a jó meleg punciban megyek el, mintsem kivegyem, és kézzel magamnak fejezzem be. persze ha a párom kifejezetten kéri, akkor néha megteszem, de jobb szeretek benne elmenni.
Tényleg nem mindegy, hogy engedné az ember vagy szeretné! És ez nem kötöszködés, nem kellett volna harapni erre! A 2.-ra meg annyi, hogy ahhoz, hogy a barátnőd mellére élvezz pl. nem szükséges, hogy magadnak csináld, attól még a másik ugyanúgy kézben tudja tartani a dolgokat! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!