Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak állatok, amik maszturbálnak?

youtube-on találsz majmosat és medvéset is... (A Black Bear giving himself a blowjob)
elég hányinger

a delfinek ebben a kérdésben nagyon kreatívak, pont a napokban olvastam, hogy angolnát (vagy milyen állat az eel magyarul...) is felhúznak a farkukra, és azzal :D
meg sok majomféle is néha megrángatja a répát.
amúgy, nekem volt kandúr cicám, nem tudom pontosan, az maszturbálásnak számít-e, de néha úgy aludt, hogy láthatóan merevedése volt, stb, aztán felébredt, odahajolt, nyalogatta jó sokáig, és csak azt a területet, a bundáját nem, majd visszafeküdt, és akkorra már nem volt látható rózsaszín kukika a cicán... szerintem gyakorlatilag "leszopta" magát, de persze, hihetem én ezt rosszul is :D

"Láttam egy videón egy kutyát"
Az igen! Te még a kutyát sem ismered te aluliskolázott hülyegyerek! A kutya azért nyalogatja magát ott mert úgy tisztítja magát!

Én olyan videót láttam, ahol a mancsával simogatta magát. xD
Mikor észrevette, elfordult,úgy csinálta tovább, aki videózta meg elnevette magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!