Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszeni fog a pasimnak a "szag"?
Figyelt kérdés
A barátom még szűz, és le szeretnék vele feküdni, nem fogja furcsálni először a "szagát"? Fiúk írjatok légyszi!:) Persze nők is :D2008. aug. 19. 10:16
11/15 anonim válasza:
Dehogy fogja furcsállni, szerintem eléggé be fog indulni tőle... Én legalábbis imádom azt amit te "szagnak" hívsz.
12/15 anonim válasza:
Öcsém.....az első válaszokat elnézve nagyon gyökerek írtzak ide....nem árt előtte lezuhanyozni? mi viseljük el a büdös péniszt de ők nem fogják a természetes illatunkat?csak szolnék az yolan tévhitben élőknek h akik azt hiszik h a tremészetes vagina szag elfog tünni azzal h elküldi lezuhanyozni a csaját az nem lesz jobb...az a szag mindig ott lesz....és az természetes szerintem nem fogja a barátodat zavarni
13/15 anonim válasza:
utolsó válaszadónak: természtesen én is meg szoktam fürödni szex előtt, hogy ne kelljen a "büdös péniszt" elviselni.
14/15 anonim válasza:
Figy. pasi vagyok és a legjobb mikor csajomat nyalom és mikor már anniyra nedves hogy csorog össze vissza na az a jó. Mind a 3 ujjam benne a végén nagyon jó :P Imádom az illatát. És az orr a legfáradékonyabb szerv. Minden szagot 1 percig érzünk kb. de amúgy na aggódj miatta szerintem neki is tetszeni fog mint nekem. szinte attól indulok be rá.
15/15 anonim válasza:
Kémia. Minden lánynak más az illati. Van, hogy tetszik a fiúnak -- és van bizony, hogy nem. Volt olyan barátnőm, akinek megőrültem az illatáért, és volt olyan is, akinek nem nagyon szerettem... Egyébként egy idő után hozzászokunk mi pasik (mármint nem percek, hanem hetek alatt). És legyél sima, akkor általában jobb az illata! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!