Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé megnövekedett az étvágyam szex terén miután befejeztem az első levelet a tablettából. Viszont a hüvelyem nem igazán bírja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A tabletta szedés elején nagyon eltávolodtam a szextől. Amikor a végénél tartottam eléggé megnövekedett az étvágyam. Ennek kifejezetten örülök :) Csak a hüvelyem nem bírja :S Bírnék én 5-6 menetet is 1 nap, de mindig elkezd fájni. Mit tudok ez ellen tenni? A bemenet szokott enyhén fájni és belül a bemenet "fölött" van egy pont ami mindig fáj :S És a behatolás is néha elég necces. MIért?2008. aug. 18. 21:18
1/3 anonim válasza:
húha, ilyen mennyiségnél könnyen hólyaghurutot kap az ember lánya (ezt hívják népnyelven nászutas betegségnek :)
szerintem próbáljatok síkosítót használni
személy szerint nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg - ha rendesen kielégülsz, akkor nem kívánsz napi 5-6-ot
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt már hasonlóban részem,mikor a barátommal kettesben lementünk telkükre akkor egész nap kívántam,és vagy 6-szor nem bírtam magammal de nem mind közösülés volt hanem orál mert én sem bírtam.Én nem tettem semmit,szokott ilyen lenni h van 1-2 hét amikor minden nap minden egyes percében kívánom,aztán utána következő 1-2 hét amikor nem kívánom vagy csak ritkán.
3/3 anonim válasza:
használjatok sikositót, vagy a párod elégitsen ki máshogy.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!