Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a pasik h a méret a lényeg?
Figyelt kérdés
Nem az számít h milyen nagy hanem h milyen vastag és h h tudják használni.2008. aug. 18. 19:40
1/30 anonim válasza:
Ez így van.Sőt mindeki tudja is.Én is fiú vagyok,de ez ilyen "versengés" a fiúk között.Szóval igazából nem is a lányok előtt szégyenlik magukat hanem attól félnek,hogy az előző barátodnak esetleg nagyobb volt és ezt te jobban élvezted.Szerintem ez mindig is így lesz.Nyugtasd meg,hogy neked ez megfelelő és hidd el,hogy utána nem fog ezen izélni.Tapasztalat;)
2/30 anonim válasza:
Őszintén? Mert ez a "nem a méret a lényeg" szöveg nettó baromság, és ezt mindenki tudja, csak senki nem mondja. Igenis fontos a hossz, de persze nem annyira mint amennyire rá vannak görcsölve egyesek. De azt ne akarja nekem bemagyarázni egy csaj se, hogy egy alig 8-9cm-es szerszámmal ugyanolyan jó, mint akár csak egy átlagos 13-14cm-essel.
3/30 A kérdező kommentje:
Miből gondolod h van barátom és ha van akkor ezen lovagol?Egyébként igazad van de nem is azért kérdeztem,bár tényleg mondogatja h kicsi de mondom neki h ez így tökéltetes erre ő: akkor is kicsi.Azért kérdeztem mert olvasgattam a kérdéseket és többen is kérdezgették h mi a megfelelő!Nem mind1 ügyi legyen aztán kész.
2008. aug. 18. 19:48
4/30 A kérdező kommentje:
CSak egy vki van akivel lefeküdtem és hát neki pont h nem kicsi,de nem vok tapasztalt a méretekben,de lehet vki akármilyen béna hiába nagy neki attól még nem lesz jobb egy lánynak.
2008. aug. 18. 19:50
5/30 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen 8-9 centis akkor tényleg kicsi.Mert részben igaza van az előttem szólónak.De ha megvan az átlag min.13 centi akkor tényleg nincs semmi gond.És ha mondogatod neki,hogy nem kicsi de ő továbbra sem hiszi el akkor már nem nagyon tudom,hogy mit kéne tenni :S
6/30 anonim válasza:
az a helyzet,hogy kicsit számít... ha valakinek nagy,de bénázik az még rosszabb mint a kicsivel bénázni.Mármint az nagyon fájdalmas tud lenni:)
7/30 anonim válasza:
Barátnőmnek a 15 centi se jó, ugyhogy van olyan akinek számít, de inkább a teknika
8/30 anonim válasza:
Azért mert a nők meg azt hiszik hogy a mellbőség számít, és ezen versenyeznek egymással, még kés alá is befekszenek. Pedig sokkal inkább a mell alakja ami számít.
9/30 anonim válasza:
Arról a csajról akinek nem elég a 15 centi megvan a véleményem...van pedig te vagy nem ügyes az ágyban.Már bocsi ha nyers vagyok de szerintem ez így van.És amugy tényleg nem nagyon számít a méret a 13 centi is bőven elég...csak tudja használni.
10/30 anonim válasza:
erre akkor kapsz választ, ha te megmondod hogy a nők miért hiszik azt magukról hogy kövérek. és miért rágodnak 2kg "fölöslegen", ami nem is létezik
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!