Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell jol szopni? Az baj ha nem teljesen tudom bevenni a szamba?
kérd meg őt, hogy monda el, hogy hogyan csináld, hogy mi esik jól neki.
az pedig már egy spec technika. hogy teljesen be tudod venni a szádba, azt külön meg lehet tanulni, magától senki sem tudja
a legjobb akkor leszel, ha sokat gyakorolsz rajta XD
hajrá
pasi szemszögből:
-nézz végig a szemébe, vagy legalábbis sokszor, az nagyon jó tud lenni.
-az elején kinozd egy kicsit, ne vedd azonnal a szádba, hanem csak nyald végig alulról felfelé, csókolgasd a tövétől kezdve, de kinosan ügyelj arra, hogy a makkhoz ne érj. 1-2 perc "kinzás után" hirtelen kapd be, amennyire csak tudod. ettől totál kész lesz
-nem baj, ha nem tudod bevenni az egészet, addig vedd be, ameddig neked is kényelmes.
-közben kézzel is rásegithetsz, miközben a szádban van, alul húzogasd kicsit (mondjuk nem mindenki szereti a kezezést, én nagyon)
-sokan azt is szeretik, ha közben egyik kézzel játszol a heréivel, de ezt csak nagyon finoman, erősen nem szabad
a többi meg igazából pasi és hangulatfüggő, hogy mikor ki milyen gyorsan és erősen szereti, ezt inkább megfigyelni kell a párodon.
Én drágám azt is szereti,ha egy picit lentebb is szeretgetem (golyó...).
És kérdezd meg,h hogy szeretné...biztos elmondja,hogy mi jó neki. Semmi szégyelnivaló nincs benne.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!