Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én túl kicsinek érzem a péniszem. Pedig azt mondják hogy 15cm az pont elég. De én növelni szeretném. Szeretnék egy 19-20cm-s méretet elérni. Milyen technikával tehetem ezt meg, amihez nem kellenek méregdrága műszerek?
1. a hosszát nem nagyon lehet növelni, se műszerrel, se műtéttel (az is csak álnövelés, csak lankadt állapotban látszik nagyobbnak), és még eredményes tablettáról se hallottam
2. ne te érezd kicsinek, hanem a barátnőd/partnered. amig ő nem mondja, addig rendben van a dolog. nekem az átlagnál picivel nagyobb van (nem sokkal), és volt már olyan barátnőm, akinek ez is sok volt, nem lehetett tövig betolni, mert fájt neki. ez elég kellemetlen dolog, inkább örüljél, hogy neked átlagos van.
Szerintem ne akard megnövelni.A csajok többségének a középméret jön be, tehát a 15től a 18ig. Tapasztaltam.
már csak onnan is tudom, mert nekem kicsivel nagyobb az átlagnál...
Középméret 15-18 cm-ig? Emberek... Én tisztában vagyok azzal, hogy az ember hiú. De hogy a férfiak farkat nem is mernek elképzelni 18 cm alatt az már azért fáj.
Mert bizony a 18 cm-es farok az már nem középméret és elég kellemetlen szinte kivétel nélkül minden nőnek.
És szintén hihetetlen, de az átlag az 14 cm!
Persze az ánusztól mérve akár 25 cm is lehet a farok. De valós méretben nem "trükközve" a nagynak "tűnő" is jó, ha 16 cm-t domborít.
El kéne már felejteni a 18 cm-es átlag farokméretet MERT NEM ANNYI! Húsz felett meg már kifejezetten "ritkaságnak" számít...
Méretnövelő módszerek, amik erektált állapotra is kihatnak:
-masszázstechnika, max 1-2cm növekedés, méregdrága és nem biztos hogy beválik
-pumpa, ideiglenes növekedést és esetenként komoly sérüléseket okoz, szintén max 1-2 centi
-műtét, akár 2-3centi növekedés érhető el, azzal hogy gyakorlatilag az egész szerszámot kiszedik a helyéről, és előrébb húzzák, mellékhatásai: "billegős" lesz a műtét után a farok, esetenként impotencia, komoly fájdalmak
15 centi az pont jó ha tudod hogyan kell szexelni. Nem okozol vele fájdalmat ha nem túl vastag és fel is izgatod a csajt, viszont még pont kitölti, azzal sincs gond hogy nem lehet benyomni vagy nem ér be kellőképp. Ha mégis, akkor a csaj méretével van gond (lásd Káma-szútra)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!