Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az h a pasinak körülmetélt a szerszáma?
Elírtad kicsit. Nem a fityma látható, hanem a makk. Hiszen a fitymát távolítják el.
"A körülmetélés a fityma egészségügyi, vallási okok, vagy egyéb meggyőződés miatt végrehajtott orvosi eltávolítása. Körülmetélés során a fitymát sebészi úton, helyi érzéstelenítés mellett teljesen eltávolítják, így az nyugalmi esetben sem borítja a makkot. Egyes országokban vallási meggyőződés, vagy a tradíciók miatt már gyermekkorban végrehajtják a körülmetélést."
Higénikus mert könnyebben tisztán tartható.
És a körülmetélt férfiak feleségei a statisztikák szerint ritkábban kapnak méhnyakrákot. (valószínűleg ennek is a tisztasághoz van köze)
"Elírtad kicsit. Nem a fityma látható, hanem a makk. Hiszen a fitymát távolítják el."
jah... bocs kicsit el csesztem :D akkor ébredtem :D :D
:) Semmi baj. Gondoltam. :)))
De arra kiváncsi lennék miért lettek a válaszok lepontozva. :(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!