Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan elégítsem ki magam?
"Az igazi orgazmus" c. könyvet is Kate Taylor-tól? Igazán jó könyv. Mellesleg, ezzel én is így vagyok.. én is "most tanulok" :) és nekem se sikerül sehogy se.. azt mondják, annak komoly lelki problémái vannak saját magával, aki nem tudja magát kielégíteni. Pedig engem az eddigi párjaim kitudtak, meg minden. Szex közben szintén nem sikerült. De azzal úgy vagyok, hogy az amúgy is sokkal keményebb lecke.. :)
Viszont állítólag tényleg meg lehet tanulni!
Én azt tanácsolom,hogy ne az ujjazással csináld,hanem a csiklód izgasd...nézz közbe valami izgatót,vagy gondolj valami jóra. Fantázia...
Én idáig szex közben nem tudtam elmenni,de a mostani párommal más,rájöttünk,h nekem jó és sikerül. Az én titkom,hogy koncentrálni kell és felül kell,hogy legyek.
Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!