Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Menstruáció alatt ti szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció alatt ti szoktatok szexelni?

Figyelt kérdés

A barátom ma mondta h őt nem zavarja h nekem megvan felőle így is szexelhetünk de én nem mentem bele mert engem zavar. Ti szoktatok mensi alatt szexelni? am is ilyen korsokkal nagyobb a fertőzés is.

És az tényleg igaz h ilyenkor nem lehet teherbe esni??

2014. nov. 30. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Kevesebb az esély, de ugyanúgy lehet, szóval nem ajánlanám minden védekezés nélkül. Én ilyenkor egyébként nem engedem sosem.
2014. nov. 30. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
az én barátom is ezzel jött, de engem is zavart. aztán csak belementem, de csak a vége felé szoktuk, amikor már egy normál tampon bőven elég egy napra és szinte teljesen telítetlen marad. de akkor is gumival általában.
2014. nov. 30. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem szoktunk. Nem túl gusztusos. Egyszer volt, hogy barátnőmnek pont szex közbe jött meg (azthitte van még pár órája), különösebben nem zavart engem, őt annál inkább. Hogy mikor nem lehet teherbe esni arra ajánlom nézz utána a naptár módszernek.
2014. nov. 30. 21:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

szoktunk

törölköző alánk és had szóljon

2014. nov. 30. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Mi is szoktunk. Szintén törcsivel. Alapból tiszták vagyunk, utána meg van zuhany.

A teherbe eséssel meg kicsit vitatkoznék. Mert ugye a vérzéssel a szervezet az legutóbbi ciklus nem megtermékenyített petesejtjét löki ki magából. Tudni kell, mikor ovulálsz (mikor van a kövi peteérés) és kész.

25L

2014. nov. 30. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor vagyok a legkívánósabb, barátom pedig belemegy a dologba, nem zavarja. Törölközőt teszünk az ágyra, vagy a zuhanyzóban csináljuk. Teljesen más élmény, szerintem érdemes kipróbálni. :)
2014. nov. 30. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

szoktunk mi is :D és ha nagyon görcsölök,még fájdalomcsillapítónak is tökéletes egy szex.

Persze mindig védekezünk.

Egy rokonom pont így esett teherbe,szóval a barátom akármennyire is szeretné,sose fogom neki megengedni hogy gumi nélkül. Persze a fogamzásgátló tabletta lenne a legjobb

2014. nov. 30. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

Én is szoktam, gumi nélkül.

Amikor vérzel, akkor a ciklusod végén ez azt jelzi, hogy a petesejted nem termékenyült meg, és egyszerűen kijön azzal a "párna" résszel együtt, ahova a megtermékenyült petesejtnek kéne beágyazódnia.

Amikor már csak kicsit vérzel, akkor is lehet. De ha mondjuk egy hétig tart neked, akkor az 5. nap az utolsó, amit ajánlok. Amit beléd lő, az képes benned életben maradni egy darabig (nem úgy mint a levegőn), és ha pont a következő ciklusod elejébe csúszik bele, amikor már kezd megindulni a következő petesejt, akkor van egy NAGYON kicsi esély rá, hogy teherbe esel.

Nekem 5 napos szokott lenni, amíg vérzek, addig tudjuk csinálni, de utána már csak gumival.

4 éve így csinálom, eddig sose volt gond.

Lábjegyzet: a férfiak élvezete tele van vitaminokkal, ami jót tesz neked, boldogabb is leszel, és ez a része a vérzés alatt is felszívódik a testedbe. :)

22L

2014. dec. 1. 00:24
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

Hát én ezekhez már nem tudok mit hozzátenni, mindent leírtak előttem! :D

Törcsi igen, görcs nuku, gumi nuki, vitamin igen, fertőzés nuku, baba nuku, 3 év tesztidőszak :D.

Tökéletes élvezet mindkét félnek! ;) :D

Csak kár, hogy már szétmentünk és most egy ideje nemhogy véreskuki nincs, de még nedves se :(

29/F

2014. dec. 1. 00:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi is csináljuk akkor ha a férfit nem zavarja téged se zavarjon. Mi előtte és utána zuhanyzunk,tényleg kicsit kritikus a fertőzések miatt.

Ha gondoltatok arra,hogy benned menjen el azért érdemes átgondolni,mint már írták előttem is tovább életben maradnak ott a spermiumok. Mondjuk olyat is olvastam,hogy az épp tisztuló vért is vissza lökheti és csúnya vége lehet.

Bár összességében nekünk nem volt problémánk ezekkel a dolgokkal pedig jó ideje csináljuk így.

22/N

2014. dec. 1. 02:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!