Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a hüvelyi orgazmus?
Szia heves vérmérsékletben kommentelő leányzó;)
Na hát, irtad, hogy 2 hónapja élsz nemi életet... Tudod, a légzés rettentően fontos! Probáld ki otthon, hogy leülsz, és figyelj rá, hogy ugy vedd a levegőt, hogy ne legyen szünet a ki és a belégzésed között. Ez az alapja az un kobra-légzésnek, ami ilyen tantrás cucc, a lényeg, h jó;) Ha kitapasztalod, hogyan vedd igy a levegőt, akkor amikor jön az érzés, csak annyi jusson eszedbe, hogy lélegezz!!! És akkor nem fog megfeszülni a hüvelyed sem.Mert az a "pont" amit vársz, h na mingyárt, az az, amikor a kismedencei izomrendszered rángatózni kezd - a hüvelyed is ide tartozik ugye;). Nos, ha megfeszíted a hüvelyizmodat, akkor nem jön olyan könnyen az összehuzódás-elernyedés ciklus. Mert ugye össze van húzodva csak nem ernyed el, és akkor nem is ráng. Szóval: szikla vagy a hegy csúcsán, ami várja h átbillentse az érzés a zuhanásba. Ha viszont figyelsz a légzésedre, akkor nem is akad meg ez a zuhanás, és természetesen, magától "életre kel" a medencéd:)
Ha nem voltam egészen érthető, írj nyugodtan...
Soxerencsét!
Tudod vannak hapsik akik leszarják a barátnőjüket az ágyban, ezalatt azt értem, hogy szopjál ribanc, megduglak és ennyi volt a szex. Ez nálam nem jelenti a szexet de még az együttlétet sem. Poénból írtam a dolgot de szerintem téged leszar az ágyban a barátod. Nálam szokás a barátnőmet 1-2 akár 3 óráig is kényeztetni behatolás előtt mert mégis jobb így mindkettőnknek. Én amúgy se birom sokáig mert imádom a barátnőmet, ha van, a lány pedig lassan megy el mindig, ezért ő az első akár mi is van.
Egyszerűen nem tudom elképzelni az olyan férfiakat akik csak úgy csinálják, hogy durr bele...nemtudom nálam mindig alap dolog volt a több órás előjáték, amin csókolózást, simogatást, ingerlést majd a nyalizást-ujjazást értem.
Szerintem masztizz és ha már elmentél így párszor,eltudod mondani a pasidnak,mit igényelsz.
A G pontodat kell ingerelni a hüvelyi orgazmushoz.Közben a csiklódat is simogathatod.Amikor közel vagy a csiklós orgazmushoz,a G pontod dörzsöld ,és akkor hüvelyi orgazmusod lesz.Remélhetőleg...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!