Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pisi sex. Bevállaljam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisi sex. Bevállaljam?

Figyelt kérdés

A barátnőm ki találta, hogy le akar pisilni sex előtt, a kádban. A számba, akarja engedni. Engedjem neki, vagy ne? Aki próbálta már, mondana róla valamit? Nem rossz ízű? Én nem tartom ezt valami sexisnek, de ha akarja akkor bevállalom, csak nem tudom lehet e valami bajom tőle :D

Mert ha igen, akkor inkább kihagyom. :D

2014. nov. 29. 11:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki csak azt nézi mi egészséges és mi nem az NEM ÉL csak vegetál!

Az csak böngéssze a lexikonokat én addig 69 ben a kedvesem bepisil a sokadik orgazmusa után, akkor azt megiszom :)

Soha nem érdekelt senki véleménye ilyen dolgokban, mert ez az én és a partnerem dolga, amibe nem tűrtem és nem tűrök beleszólást.

Ha mindég mindenről megkérdeznék mindenkit akkor enni sem mernék, mert mégis mi lehet benne?

2014. nov. 30. 08:16
 22/31 A kérdező kommentje:

Kipróbáltuk. Hát az íze nem volt egy finomság, de nem is volt rossz. :D Szerintem bevett gyakorlat lesz ez nálunk :D

Utolsó, nagy respect. :D Egyetértek. Az életet élvezni kell. Túl rövid... :D

2014. nov. 30. 09:33
 23/31 anonim ***** válasza:
Ha javítani akarsz az ízén, akkor pisilés után igyon meg egy liter gyümölcslevet. A következő pisilés már nem lesz sós.
2014. nov. 30. 12:51
 24/31 anonim ***** válasza:
53%
2014. nov. 30. 14:38
 25/31 anonim ***** válasza:
Mázlista vagy, hogy a barátnőd akarta. Legtöbb nőt még nagyon rá se lehet beszélni.
2014. nov. 30. 22:17
 26/31 anonim ***** válasza:

A vizelet mindig steril. Ha nem az, akkor legtöbbször hólyag, vagy vesegyulladása van az illetőnek, aminek vannak tünetei.

A kenyér sem steril, amit megeszel, ugye?

Az meg butaság, hogy ő kiválaszt méreganyagokat, amiket te nem tudsz és ettől beteg leszel. Ha ő kiválasztja, akkor te is (feltéve, hogy nem vagy súlyos vesebeteg).

Szóval orvosi oldalról a vizelet megivása nem káros (nyilván nem napi 4-5 literről beszélek).

Az előző pisilés után sokat iszik és utána pisil, akkor kevésbé sós.

2014. dec. 17. 09:47
 27/31 anonim ***** válasza:

Rendkívül szerencsés vagy, hogy a barátnőd akarta.

Így még jó sok pénzt is megspórolhatsz.

A legjobb ha végig a szádba kapod és végig lenyeled.

Semmi bajod nem lehet tőle.

A friss vizelet teljesen steril, sőt fertőtlenítő, gyógyító hatású, Indiában alternatív gyógyszerként alkalmazzák.

A valóságról itt olvashattok:

[link]

[link] osszetetele/

[link] alkalmazasok/

[link] sajat-tapasztalataink/

[link] tapasztalatok/

[link] vizelet-terapia-konkret-esetekben/

[link] felhasznalt-irodalom/

[link] friss-hirek/

ui: Mivel sajnos az én barátnőm beteg dolognak tartja, ezért havonta elmegyek egy szexpartner lányhoz és mindig őket kérem, hogy végig a számba pisiljenek. Kölcsönös francia 69-es pózba (én fekszek alul) és lovaglás után a fürdőkádba befekszek alájuk, ők felém guggolnak és én meg kinyitom a számat. Természetesen mindet meg szoktam inni, az utolsó cseppjéig le szoktam nyelni. Kellemesen meleg érzés, ahogy az arany nedű átmelegíti a torkomat.

Ízre egyébként sós, hasonló mint a húsleves, perec, ropi vagy chips íze. Szerintem még az íze is kellemes és utána mindig jól szoktam magam érezni.

30/F

2015. ápr. 14. 20:42
 28/31 anonim ***** válasza:
Érdekes.
2015. aug. 5. 20:14
 29/31 A kérdező kommentje:

Jelentem azóta is élek. Sőt kevesebbet fáj a fejem.

Mikor egy hozzá szóló itt írta, hogy jó hatása is lehet, csak nevettem rajta. Pedig érzékelhető. Bár nem nyeltem le egyszer sem, de szinte nincs sex azóta e nélkül. Valamint most már kölcsönös. :D

2015. aug. 14. 22:40
 30/31 anonim ***** válasza:
De nyugodtan kortyolgathatsz is belőle, akkor se lesz semmi bajod tőle. Ha nem megy akkor ne erőltesd de egy próbát megér. Mivel a kérdésben is a kád szerepel így könnyen engedhetsz a szádba olyan langyos vizet mint a pisi és úgy pisil bele. Akkor könnyebben hozzászoksz az ízéhez mert felhígulva kerül bele először a szádba és abból a felhígult pisiből nyelhesz egy kortyot próbaképp. Ha bejön akkor később úgyse akarod felhígítani.
2015. aug. 15. 21:47
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!