Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisi sex. Bevállaljam?
A barátnőm ki találta, hogy le akar pisilni sex előtt, a kádban. A számba, akarja engedni. Engedjem neki, vagy ne? Aki próbálta már, mondana róla valamit? Nem rossz ízű? Én nem tartom ezt valami sexisnek, de ha akarja akkor bevállalom, csak nem tudom lehet e valami bajom tőle :D
Mert ha igen, akkor inkább kihagyom. :D

Ha valaki csak azt nézi mi egészséges és mi nem az NEM ÉL csak vegetál!
Az csak böngéssze a lexikonokat én addig 69 ben a kedvesem bepisil a sokadik orgazmusa után, akkor azt megiszom :)
Soha nem érdekelt senki véleménye ilyen dolgokban, mert ez az én és a partnerem dolga, amibe nem tűrtem és nem tűrök beleszólást.
Ha mindég mindenről megkérdeznék mindenkit akkor enni sem mernék, mert mégis mi lehet benne?
Kipróbáltuk. Hát az íze nem volt egy finomság, de nem is volt rossz. :D Szerintem bevett gyakorlat lesz ez nálunk :D
Utolsó, nagy respect. :D Egyetértek. Az életet élvezni kell. Túl rövid... :D

A vizelet mindig steril. Ha nem az, akkor legtöbbször hólyag, vagy vesegyulladása van az illetőnek, aminek vannak tünetei.
A kenyér sem steril, amit megeszel, ugye?
Az meg butaság, hogy ő kiválaszt méreganyagokat, amiket te nem tudsz és ettől beteg leszel. Ha ő kiválasztja, akkor te is (feltéve, hogy nem vagy súlyos vesebeteg).
Szóval orvosi oldalról a vizelet megivása nem káros (nyilván nem napi 4-5 literről beszélek).
Az előző pisilés után sokat iszik és utána pisil, akkor kevésbé sós.

Rendkívül szerencsés vagy, hogy a barátnőd akarta.
Így még jó sok pénzt is megspórolhatsz.
A legjobb ha végig a szádba kapod és végig lenyeled.
Semmi bajod nem lehet tőle.
A friss vizelet teljesen steril, sőt fertőtlenítő, gyógyító hatású, Indiában alternatív gyógyszerként alkalmazzák.
A valóságról itt olvashattok:
[link] osszetetele/
[link] alkalmazasok/
[link] sajat-tapasztalataink/
[link] tapasztalatok/
[link] vizelet-terapia-konkret-esetekben/
[link] felhasznalt-irodalom/
[link] friss-hirek/
ui: Mivel sajnos az én barátnőm beteg dolognak tartja, ezért havonta elmegyek egy szexpartner lányhoz és mindig őket kérem, hogy végig a számba pisiljenek. Kölcsönös francia 69-es pózba (én fekszek alul) és lovaglás után a fürdőkádba befekszek alájuk, ők felém guggolnak és én meg kinyitom a számat. Természetesen mindet meg szoktam inni, az utolsó cseppjéig le szoktam nyelni. Kellemesen meleg érzés, ahogy az arany nedű átmelegíti a torkomat.
Ízre egyébként sós, hasonló mint a húsleves, perec, ropi vagy chips íze. Szerintem még az íze is kellemes és utána mindig jól szoktam magam érezni.
30/F
Jelentem azóta is élek. Sőt kevesebbet fáj a fejem.
Mikor egy hozzá szóló itt írta, hogy jó hatása is lehet, csak nevettem rajta. Pedig érzékelhető. Bár nem nyeltem le egyszer sem, de szinte nincs sex azóta e nélkül. Valamint most már kölcsönös. :D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!