Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet képtelen elvinni, kb 2 hónapja van rendszeres nemi életünk, de még nem sikerült elvinnem őt, nagyon nagyon bánt a dolog, hogy sikerülhet?
Probälkozzatok minél többször de lehet hogy fiatal és nem érzi ugy
Ujjazd meg 2-3 ujjal is közbe nyalogasd és kérdezd mi tetszik neki de probäkd ki a vénuszpillangot hätha az bejön neki ird meg häny éves
Ne aggódj, ha nem megy neki elsőre. Ehhez idő kell egy lánynak. Egyik ismerősömnek, csajszi, először két év után sikerült elmennie, pedig rendes párkapcsolatban élt. Nekem a szüzességem elvesztésétől számítva pontosan egy év múlva volt először orgazmusom. De én ma már megtaláltam a megfelelő partnert akivel nem az orgazus a fontos, hanem maga a szex, és nem baj, nem érezzük kellemetlenül ha nem mentünk el :)
Sok türelem kell hozzá, de ne add fel!
Nyugalom! Ugyan ebben a cipőben jártam. Én is el voltam miatta kenődve de higgy nekem jó lett! Sőt!
Türelmesnek kell lennetek! Csináljátok sokszor, több előjátékot iktassatok be. Az is jót tesz ha a lány orálisan kielégít(a fiút), utána sokkal tovább bírod majd. Hidd el nagyon jó lesz egy kis idő után, a lány is nagyon fogja élvezni az eggyütlétet.
Nem feledd ez tapasztalat!
Igazán rendes doloog hogy érdekel hogy mi van a barátnöddel.Elöször is a rendes szextöl nagyon kevés lány megy el közben probáld meg simogatni a csikloját.
Nyalásrol egy linket ttudok adni tényleg nagyon hasznos.Ha ujjazod,várd meg mig felizgul,dugd be egy ujjad és keresd meg a g-ponját.Egy babszem nagyságo ,érdes területü rész.Azt izgsd,nagyon be fog eki jönni,de elöször a csiklóorgazmussal foglalkozz.próbáld vele megbeszélni mi esik neki jol,kérdezd rá hogy csináld hogy neki jo legyen.ne feledd a beszélgetés szinte mindent megold!Sok sikert!
Andi
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!