Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bamboochatheone kérdése:
Miért van a bugyikon zseb ahol a puncihoz ér?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 15:46
11/25 anonim válasza:
Hat ezen szakadtamxD ZSEBxDxDxD
12/25 anonim válasza:
elsö válaszolonál a pont.
ha folyás van, ez felfogja
14/25 anonim válasza:
a "zseb" azért van mert made by china :D
15/25 anonim válasza:
Hogy ne dörzsöljön és felfogja a nedvedzést.Van egy bugyim amin nincs pl az mindig bevág jobban a puncimba.
Edith
16/25 anonim válasza:
Nem tudom, hogy megfigyeltétek e, de mindegy milyen anyagból van a bugyi, az mindig tiszta pamutból van benne. Azért, hogy fölfogja a mindenféle nedvességet, így higiénikus.
17/25 anonim válasza:
Aprópénzt lehet benne tartani.
19/25 anonim válasza:
kiskoromban azt hittem azért mert abba kell tenni a betét XDD XDD bár nem tudom h h férne bele de én erre nem gondoltam XDXDDD
20/25 anonim válasza:
Igen, azért van, hogy védjen, és felfogja a nedveket. De egyébként így maga a kérdés a legtutibb, amit eddig olvastam :D Puncizseb :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!