Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után érdemes "beadni a derekunakt? "
Én már nem vagyok szűz(az előző párkapcsolatomban 4 hónapután vesztettem el)Azóta eltelt 5 hónap.
most járok valaki mással másfél hónapja:)már nagyon kívánom pettingelünk egy ideje..a fiú akivel járok szűz..kicsit félek ..mikor érdemes eggyüt lennünk?
Amúgy ezt a fiút én nagyon szeretem :)
Akkor érdemes együtt lennetek, mikor mindketten felkészültnek érzitek magatokat. :) Amúgy meg mostantól bármikor.
Legyen a közelben óvszer, több is. Ne legyen amiatt feszültség, ha pl. az elsőt nem sikerül jól felhúzni, stb.
Akár egy petting után megpedzheted a témát, úgy talán ő is tovább bírja, mert azért a valódi együttlét nagyon más érzés a fiúknak is. :)
Arra legyetek felkészülve, hogy össze kell szoknotok, úgyhogy merjetek beszélgetni ezekről. Nincs mitől félned, legyetek türelmesek egymáshoz, és magatokhoz is. :)
Utolsó válaszolónak: Neked vannak ilyen sablonválaszaid, amit csak bemásolsz?
Olyan nincs h optimális idő... ez marhaság, a srác tuti már iszonyat vágyik rá, ezek szerint Te is. Minek vártál ennyit?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!