Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek a szagok és az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a szagok és az izzadás ellen?

Figyelt kérdés
Nem rég jöttem össze egy sráccal, már nagyon szeretné ha megtörténne a dolog. De én egyre inkább ez ellen vagyok, mert megjegyezte, hogy nagyon izzadok, és nem jó illatú a ... ! Pedig minden nap fürdök minimum 3x, dezodort is használok, stiftet és sprayt is, és intim lemosót is. De utána pár percre megint olyan erős ilatta van és szégyenlem! Így nem fogok vele lefeküdni!
2008. aug. 12. 22:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%

Arra nem gondoltatok esetleg, hogy ott lent azért szagos mert vmilyne fertőzése van? mindenesetre én egy nődokihoz mennék a helyedben. Az izzadás ellen meg vannak nagyon jó dezodorok.

cukorfalat

2008. aug. 13. 09:36
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeteket!
2008. aug. 13. 09:39
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Ha nagyon izzadsz esetleg az étremdedet is érdemes megvizsgálni: lehet túl sok állati fehérját és zsírt fogyasztasz. Ezek okozhatnak kellemetlen testszagot.

Az intim szaggal érdemes elmenni dokihoz, tényleg.

2008. aug. 13. 10:09
 14/22 anonim válasza:
93%
szerintemis megyel nö gyogyészhoz velem is volt ilyen és a nögyogyász megmonta hogy mit csináljak
2008. aug. 13. 14:06
 15/22 anonim ***** válasza:
18%
bírom hogy mindenhol van vmi idióta aki lepontozza a normális válaszokat...
2008. aug. 13. 17:34
 16/22 A kérdező kommentje:
Megjegyzem, hogy analfabéta nem vagyok és még anno 2 éves koromban megtanultam lecsavarni a dolgokról a kupakot, de ezek szerint a komment írója erre csak nem rég jött rá! :) A többieknek köszönöm a válaszokat... Voltam nőgyógyásznál és semmi gombás fertőzésem nincsen szerencsére, az étrendemen kell változtatnom és megszűnnek ezek a dolgok! Még egyszer köszi szépen!
2008. aug. 15. 10:31
 17/22 anonim ***** válasza:
66%
ezt kinek írtad?
2008. aug. 15. 14:57
 18/22 A kérdező kommentje:
Annak a személynek, akinek eltűntették a kommenjét :)
2008. aug. 15. 16:41
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

a dezodorok okesak, de semmikepp nem a lenti zonakba!!! azt nehogy kiprobald, nagy galibat okozhat.

+hasznalj tisztasagi betetet.

a doki mellett xtem gondolkozz el azon is h ez az 1etlen ok amiert nem akarsz lefekudni a baratoddal? marmint ha eddig nem zavart ennyire a szag akkor most miert lett belole ilyen problema? nem lehet h igazabol meg nem vagy biztos benne h szeretned-e, kesz vagy-e? ha nem,semmikepp ne siesd el!

2008. aug. 19. 23:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
a Solutio Antisudorica-t férfiak is használhatják?
2009. júl. 12. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!