Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az h a barátom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az h a barátom nem birja sokáig a sexet?

Figyelt kérdés
Vagy ez természetes? Én sokáig birom nagyon de ő már a 3. menetnél elfárad:S:(És csak addig tart az egész (1-2-3 Óra):S De én meg még birnám:S
2008. aug. 12. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
és ez neked kevés?szerintem más örül ha kettőt bír szusszal
2008. aug. 12. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez egyáltalán nem kevés. Egyszerre ilyen sokáig kevesen bírják. Én örülök, ha a párom 2 menetet bír. Szegény párod jól ki lehet purcanva annyi szex után.
2008. aug. 12. 14:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor mért mesélte h mikor a volt bnőjével egy este 5 - 6 menet volt?:S:S:S:S
2008. aug. 12. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

- A volt barátnője sokkal kívánatosabb volt (el ne hidd!!!)

- Valamiért általánosan fáradtabb

- Túlzott

- Egyszer az életben történt vele ilyen (kár volt elmesélnie neked)

Különben meg tényleg, örülj neki, hogy ennyit bír.

2008. aug. 12. 14:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Okés hát köszike a válaszokat:)
2008. aug. 12. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:

5-6 menet??? Kamu!nem is tud olyan gyorsan utántermelni a szervezet, "anyagot".

Már a 3 is sok! Nekünk egy van de az stabilan mindig! Majd rájöttök, hogy melóból hazaesve dög fáradtan nem lehet 2nél többször hancúrozni!

Meg ő folyamatosan mozgásban van, akkor is megterhelő ha Te vagy felül!

2008. aug. 12. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát jó azért az 5-6 nem olyan sok,mi már jópárszor voltunk egy éjszaka alatt 7-szer,8-szor együtt.És nem a mennyiséget figyeltük,minőségileg is tökéletes volt. De 2-3 menet szerintem az átlagos.
2008. aug. 12. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem egyszer volt, h 4 menetet bírtam, de a 4-re már iszonyat fájt a farkam. régen mennyiségre mentem én is, mostmár minőséget is tudok :) Azt garantálom, hogy aki alattam "szolgál" az 1 után sem fog tudni megmozdulni :)
2008. aug. 12. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem kamu az 5-6menet! Nálunk is volt már, hogy 7et bírt a párom, persze azon az éjszakán szinte semmit nem aludtunk, és azt is fontos megemlíteni, hogy akkor 17-18 évesek voltunk. :) Szóval tényleg vannak pasik, akik bírják ennyiszer is, de nem ez az átlagos. Később a kevesebb is elég lesz, majd meglátod! És egyébként se a mennyiség számítson!
2008. aug. 12. 20:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!