Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy pasi mennyire tudja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi mennyire tudja megérteni h tapasztalatlan vagyok?

Figyelt kérdés
még teljesen tapasztalatlan vagyoka szex terén még komolya kapcsolatom se volt...ha erre sor kerülne és a fiu tapasztalt megértené avgy otthagyna?
2008. aug. 11. 02:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret megerti es szivesen tanit.Ha nem akkor jo is hogy igy alakult es megtudod kicsoda..:)
2008. aug. 11. 02:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális pasi szeretettől függetlenül megérti, gyáva féreg akkor is otthagy ha szeret. Nem gáz a tapasztalatlanság, a lelkes kezdők nagyon ügyesek tudnak lenni.
2008. aug. 11. 02:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
egy normális pasi megérti, sőt, engem pl sokkal jobban izgat, ha egy kicsit tapasztalanabb a lány, mert így mutathatok neki új dolgokat! :)
2008. aug. 11. 09:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagyna ott? én szeretem a szűz lányokat, meg legtöbb hím társam is szerintem.
2008. aug. 11. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt nem megérteni kell, hanem elfogadni! Nem lesz gáz. Olyanról azért nem hallottam h vkit azért dobtak volna ki h szűz... Ne aggódj!

Az idősebb HÍMTÁRSAID inkább az idősebbekre buknak, az olyan nőkre akik tudják mi kell a HÍMEKNEK!

2008. aug. 11. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem is érti meg, otthagyni nem fog, már ha szeret és nem csak szexszet keres. Utobbi esetben jobb is ha otthagy.

Vannak férfiak, akik baromi bunkó módon tudják felfogni "Az én farkam nem konzervnyitó" , de már elnézést, ennyi erővel a női nemiszer sem "konzervnyító tesztelésre" használandó.

A legtöbb férfi örül, ha elmondhatja, hogy a barátnőjét ő kapja meg először mindenestűl, és senkivel sem kell osztoznia a múltból:)

2008. aug. 11. 22:15
 7/7 anonim válasza:

igaza van az előző válaszadónak..nem megérteni, hanem elfogadni kell...ha igazából szeret, akkor persze, hogy megérti, és segít is..

különben is, nem várhatja el, h tapasztalt legyél..valahol el kell kezdeni

2008. aug. 11. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!