Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet élvezni a szexet?
van egy barátnöm már nem kezdő és aztmondja folyton h a szex nem is olyan "nagy dolog" ! van egy másik barátnöm, aki meg mindig azt hogy "a legjobb dolog a világon+ !!
Én szüz vagyok, én nem tudhatom, de sok pettingben volt már részem, és arra azt kell hogy mondjam, hogy imádtaM:)
Miért van , hogy valaki élvezi a szexet ls csodás dolognak tartja, van akit meg nem is annyira érdekel?
Lehet frigid a csaj és még sosd dugtäk meg jol
Nem volt orgazmusa meg mčg közel se volt hozzä
Ugyhogy csak magadnak higy majd a jo dolgokat te tapasztald majd meg puszi a puncidra
Függ:
1. Adott kapcsolattól: milyen a viszony, mennyire szeretik egymást, bizalom kérdése, stb.
2. Gyermekkori neveltetés: tudattalanul nagyon ki tudnak hatni a felnőttkori szexuális életre is. Ha vkinek kiskorában azt vésték a fejébe, hogy a meztelenkedés bűn, nem szabad, stb., az igenis kihat!
3. Tapasztalat: minél többször csinálod, annál jobb lesz!
És ezt a tapasztalat mondja...:-D
Ja, és egy megfelelő partner is kell hozzá, akivel nem csak az ágyban találod meg a közös hangot!
Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!