Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan miben nyilvánul meg az, ha csökken a libidó?
Figyelt kérdés
Tudom ez is a hülye kérdések csoportjába tartozik, csak szeretném megtudni, hogy PONTOSAN hogyan is nyilvánul ez meg, hogy kiderítsem mi is a problémám.
Am fogamzásgátlót szedek. Ha ez az oka akkor másikat kell iratni?
2008. aug. 10. 12:14
1/5 anonim válasza:
hát az,h mondjuk eddig hetente 4szer másztál rá a barátodra,most meg nagyon ritkán kívánod a szexet,még akkor is hárítasz néha,ha ő kezdeményez...azaz látványos szexuális vágycsökkenés...lehet a fogamzásgátló az oka,nekem is visszábbesett a szexuális vágyam az elején,mondjuk nem sokat...azóta is azt a gyógyszer szedem és nincs gond,visszatért az étvágyam...beszélj az orvosoddal,és ír másikat...ha azzal sem változik a helyzet,akkor nem tudom mi lehet a baj...
2/5 A kérdező kommentje:
Hát tény, hogy nem olyan sokszor. És ha kicsit kívánom is meg nem is, de amikor oda kerül a sor, már teljesen nem, akkor azt még lehet fogni a bogyóra v sem? :S
2008. aug. 10. 12:36
3/5 anonim válasza:
én vok az előző válaszoló is...nekem nyilvánvalóan a bogyó szedésének elkezdése után kezdett csökkeni a libidóm! a párom megértette nagy nehezen,és úgy voltam vele h tényleg csak picit csökkent a vágyam és h tehetek érte h hangulatba hozzam magam..azért ha egy ideje izgatnak,nem tudsz ellenállni,nem?:) és egy jó ideje visszatért a libidóm,eredeti,vagy talán még megnövekedett állapotban:D ha nem gáz a csökkenés,ha nem túl feltűnő,akkor csak rá kell hangolódnod jobban,ha gázos acsökkenés,akkor menj el az orvoshoz és beszélj vele!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. aug. 10. 20:23
5/5 anonim válasza:
Én a Mercilon nevű bogyóval jártam így. Kábé másfél év után jött ez a dolog. Nem volt kedvem hozzá, hárítottam. Először azt hittem, hogy bennem van a hiba. Aztán utánanéztem a gyógyszernek, és megdöbbenve olvastam, hogy sokan panaszkodtak hasonlóról. Végülis elmentem egy magándokihoz, aki írt fel egy másikat (Cilest). Azóta nincs semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!