Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha én lassan már jobban szeretem az orális szexet, mint a párom?
Én is nagyon szeretem a barátomnak csinálni. Meg is lepődött, mert az előző barátnője egyátalán nem szerette.
Engem meg felizgat a látvány, hogy élvezi, és ettől én is beindulok..
Nem tudom miért.
Íze szinte semmi, illata van, de nem undorodom tőle...
Szerintem nem baj! Ja és 69... :P
Köszönöm a válaszokat.
Az utolsó válaszadónak írom: Nekem is ez volt először. Nem akartam rágondolni. Féltem, hogy megalázó lesz számomra vagy ilyesmi. Még attól is féltem, hogy úgymond a "szaga" milyen lesz, de amikor végre túltettem magam mindenen el sem hittem, hogy ez ilyen jó:D. A legjobb és legmegnyugtatóbb az volt, hogy kedves volt velem és még, ha nem is voltam profi, akkor is élvezte és utána meg nagyon szeretgetett és nagyon jól esett, hogy láttam rajta mekkora örömet okozott neki:D
Aztán már egyre jobb lett!Hidd el te is rá fogsz jönni, csak olyannal tedd, akit szeretsz és aki viszont szeret:D
Az utolsó hozzászólónak, aki nem tudja megtenni:
Nekem nagyon sokat jelent az, hogy amikor csinálom neki, sokszor, ha ránézek, odahajol és szájoncsókol, nyelvvel...
Illetve az, hogy Ő is csinálja nekem, és nem érzem megalázónak. Ha le kellene térdelnem elé, akkor lehet, hogy annak érezném de azt nem szoktuk!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!