Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy közös zuhanyzás? Mi történik?
szia.
hát ez egy kicsit összetett kérdés...
minden féle képpen az történik csak, amit megengedsz a másiknak.
ez attól is függ, hol tart a kapcsolatotok, mennyi idősök vagytok, lefeküdtetek-e már egymással...stb.
feltételezem még szűz vagy és 14nél nem idősebb ha ilyet kérdezel, tehát nem is tudom, mit mondjak...
a közös tusolás nagyon jó dolog, felkorbácsolja a kedélyeket, ilyenkor az emberek könnyebben megkívánják a másikat, mivel teljes egészükben hozzáérhetnek párjukhoz..
sokan közösülnek ilyenkor, de vannak akik csak pettingelnek, bár olyan is van persze, h csak egyszerűen tusolnak egyet közösen, hisz pl.egymás testét megmosni, kényeztetni önmagában naygon jó dolog, nem feltétlenül kell, hogy kialakuljon bármiféle intim kapcsolat..
szval ilyesmik történhetnek nagyvonalakban.(:
a fene egyen meg titeket, rosszindulatú válaszadók!:) ha hülyeségnek tartod a kérdést, akkor ne válaszolj rá, ez az oldal azért van fenntartva, h bárki bármilyen témában bármit kérdezhessen, és abba a "hülye" kérdések is beletartoznak!
a kérdésre felelve: ahogy arra már az előttem szólók is utaltak, csak a fantáziád szabhat határt egy közös zuhanyzás alkalmával megtörténő dolgoknak:) egymás megmosdatásától a pettingen át egészen a szeretkezésig minden lehetséges.
"...milyen is egy pasival..."
Akkor nem is biztos,hogy a barátoddal?:S Mert nekem ez jött le...amúgymeg szerintem egy közös zuhanyzás közben túl nagy a csábítás,és sokaknak problémát jelentene megállni,hogy ne legyen végül szeretkezés a dologból...de tényleg kicsit furcsa a kérdés :S
igazad van, hogy ez az oldal azért van, de kellene valami határt szabni, vagy az ilyen kérdéseket a megfelelő kategóriába tenni (humor).
téged valóban nem idegesít néha, hogy milyen eszement idiótaságokat tudnak kérdezni?
"milyen egy közös zuhanyozás" - ha valaki még arra sem képes, hogy belegondoljon abba, hogy egy közös intim együttlét mivel jár(hat), akkor biz' megérdemli, hogy némileg ostobának tekintsék és úgy is kezeljék...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!