Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ránézünk a ffiak nadrágjára, abból mennyire lehet megállapítani h nagy vagy kicsi a szerszáma?
Nem kell megijedni,ha kicsinek érzed,normális.
Ha ennyire érdekel,miért nem nézed meg?
Ez nagyon csalóka, mert nyugalmi állapotban nem lehet megítélni egy férfi valódi méreteit. Ahogy én megfigyeltem vannak olyan férfiak, akinek izgalmi állapot nélkül is egész nagy szerszámuk van, de izgalom hatására nem nő olyan nagyot, így teljesen az átlagos mérethez tartoznak. De volt olyan barátom, akinek elég kicsi volt, de amikor használnia kell, fantasztikusan megnőtt neki.
Szóval elszőr ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
Petranova
Az az igazság, hogy ez néha még akkor se derül ki, ha alsónadrágban van. Van olyan boxer, ami kiemeli, van ami nem. Nekem egyébként két és félszer akkora erektált állapotban, tehát ezt így nem igazán lehet megmondani. Az más, ha valakinek eleve 20 centis és vastagabb, arról már biztosan tudhatod, hogy nagy, összemenni csak nem fog ;)
Meg előbb utóbb csak kiderül, nem? ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!