Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja a fiukat ha a lany puncija nincs leepilalva?
Általába a csupaszt szeretik, de ez tényleg egyénfüggő. Ha a pasi veszi a fáradságot és ő is leborotválja, akkor szerintem a nő is veheti, és ez így fordítva!
2008. aug. 13. 07:12
Engem csak a nagyon nagy bozont zavar, az is csak nyaláskor, nem szeretem a szőrt a számban. Ujjazáskor és dugáskor teljesen mindegy. Persze a csupasz jobban néz ki, de aki ilyenre figyel akció közben, azzal valami nincs rendben.
2008. aug. 13. 11:36
"a ferfiak csak pofazni tudnak de kivancsi vagyok ki mit tenne meg a parjaert mert meg hazakiserni vagy felhivni is olyan nehez a szort meg azt is maguknak szedik le hogy jobban tudjanak maszturbalni...szoval csak magukra gondolnak"
1. ha görény a pasid, akkor hagyd ott a picsába, ne általánosits
2. ha te leszeded a szőrt a puncidról, te jobban tudsz magadhoz nyúlni??? mert én pasi létemre nem. azért szoktam rendben tartani ott a szőrt, mert szerintem igy esztétikus. ennyi.
2008. aug. 13. 11:44
24/28 anonim válasza:
Válaszom határozottan igen,nem azért vagyok ott,hogy a fogamat selymezzem,ha én tudom magam szőrtleníteni,egy nőnek kutya kötelessége,csakúgy mint egy pasinak,főleg ha külső mániás,mint én.
2008. aug. 15. 08:57
probalok nem belemenni a vitaba..... en szemely szerint nem szeretem tul gyakran borotvalni, iszonyuan erzekeny a borom, mindig csak baj van olyankor. de a paromnak ugy jobban tetszik, o is le szokta szedni, igy en is leszedem. nem gyakrabban mint ahogy fogat mosok, de neha mar en is erzem h raferne. szerintem ez igy rnedben van. neki is jo mert nem oserdo, es en se kell folyton kinlodjak vele. jo meglepetes. ennyi. xtem ne vidd tulzasba, es azert neha... meglatod h orulni fog. ha meg szur utana...xtem az nem olyan veszes. ;)
2008. aug. 19. 18:51
26/28 anonim válasza:
Hát ez már alap,hogy csupasz legyen,ha egyszer egy csajjal odakerülne és nem lenne teljesen csupasz neki akkor annyit mondanék,hogy cső.Ez alap teljesen,undorodom a szőrtől nem a fogamat akarom selymezni,meg nem elemlámpával kutatni.Szőrösökkel eleve nem állok szóba,kerülöm,mint a leprásokat,fújjjjjjjj
2008. szept. 7. 10:08
27/28 anonim válasza:
Elég ha nyírod . és olyan lesz mintha épp nőne. Ne gyantázd és ne is borotváld, nagyon fáj...komolyan mondom.
2009. jan. 28. 14:18
28/28 anonim válasza:
Szia! Elég hülye válaszok érkeztek. Törődj bele, hogy a csupasz a divat és kész?! Ez butaság. Ha nem akarod, ne borotváld. Én ollóval le szoktam belőle nyírni egy kicsit, de ennyi. A borotválásból csak macera van: hamar visszanő, meg is vághatod magad stb. Ha neked is tetszik, akkor csináld, ha nem tetszik, akkor ne. Ha a pasi igazán szeret, akkor nem baszogat, hogy szedd le. Az én barátom még sose szólt, hogy zavarná. Nem is látom rajta szex közben, hogy nem tetszik neki. Akkor már amúgy sem azzal foglalkoznak, hogy szőrös vagy-e vagy sem. :)
Ez elcsépelt dolog.Miért ,?ha a leány szeret akkor megcsinálja, ez nem ugyanaz?
Figyu dugunk?Ha szeretsz nem kérdezel ilyet!Jó akkor nem szeretlek.Dugunk?KB ugyan ez.De lehet vitetkozni...
Mi jár annak kinek igaza van?????????????hát a szálya:OOOOOOOOOOOOnyal....
2011. júl. 7. 15:13