Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavarja a fiukat ha a lany...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja a fiukat ha a lany puncija nincs leepilalva?

Figyelt kérdés
zavarja oket ha szoros es csak sex kozben vagy ujjazas kozben is?
2008. aug. 8. 14:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Na már kezdtem azt hinni, hogy az előttem lévő egy értelmes válasz, de a végére kiderült, hogy egy nagy szart. Egyébként a pasiknak azért kell gyakran borotválniuk az arcukat, mert mondjuk talán esetleg a munkahelyükre nem mehetnek be szőrösen. Az én pinámat meg nem fogja senki nézegetni a munkahelyemen. Egyébként a szőr egy jellegzetes tulajdonsága, hogy borotválás után már másnap lehet érezni, hogy jön ki. Nem túl kellemes úgy járkálni, hogy folyton viszket és csak vakarnám. Ha odáig van érted a pasi, nem problémázik azon, hogy miért nem tudsz ennyit megtenni érte.
2008. aug. 8. 21:47
 12/28 anonim ***** válasza:
77%
lehet h az a divat h csupasz legyen de nekem különösen elegem van már abbol h a fiuk ebből is problémát csinálnak...nekünk nőknek kell szenvedni mindenért h borotváljuk mindenünket szerintem igazán elsiselnének ott lent egy kis szőrt....a széségért szenvedni kell de ha már ennyi mindfent teszünk a pőasi kedvére azért azt a kis hibát igazán elnézhetné...
2008. aug. 8. 21:54
 13/28 anonim ***** válasza:
56%
Na végre egy értelmes válsz!!! :) Ez az! :) Köszike! :)
2008. aug. 8. 21:56
 14/28 anonim ***** válasza:
79%

kedves férfiak.

nos nézzük.

kik szenvednek havonta a vérzéssel? kiknek vannak ezzel kapcsolatban akár fájdalmaik is? kiket lehet megerőszakolni? kiknek lehet hogy nem lesz egész életükben normális orgazmusok? kiknek kell a lábukat, a hónaljukat, a combjukat, a bikinivonalukat, a bajszukat borotválni, vagy ha jobbat akarnak, akkor epilálni? melyik férfi távolítja el gyanta vagy epilátor segítségével a szőrét? melyik tudja, mennyire macerás, hosszadalmas, és ha olyan helyen csinálják, akkor fáj is? és melyik nem nyafog még az óvszer miatt is? gondolkodjunk kérem.

2008. aug. 8. 22:35
 15/28 anonim ***** válasza:
89%

Én epilálom, mert nekem így kényelmes, de amúgy ha igazán szeret egy srác akkor ha nő vissza a szőr akkor sem azzal fog törödni,mert naponta borotválni a nunidat elég hülyeség, gyantázni meg még nem szeretném (17 vagyok) és a normális srác aki szerelmes Beléd nem ezen fog lerökönyödni,én is jártam már úgy úgymond,hogy nőtt vissza aszőr, és szúrtam, de a barátomat nem zavarta,sőt mondta, hogy megérti és részéről semmi probléma.

És igen a férfiak arcát látja mindenki mindenhol, a mi puncinkat viszont csak a párunk ;)

2008. aug. 8. 22:40
 16/28 anonim válasza:
20%
Egyik pasi se szereti ha szőrös...lehet hogy nem mondják meg , de utálják.
2008. aug. 10. 09:08
 17/28 anonim ***** válasza:
89%

"A legtöbb pasi, ha annyira nem is zavarja szőrösen, igenis kellemes meglepetésként értékelné a csupaszt (a kivétel erősíti a szabályt). A legegyszerűbb megkérdezni. De nem tudom miért olyan borzasztó nyűg, ha már a lábat meg egyebet is leszedik. Hetente egyszer vagy kétszer leszedni szerintem belefér. A pasiktól miért várják el, hogy naponta borotválkozzanak az arcukon? Másnapos borosta után már fúj szúr. De a pináját nem képes hetente leszedni."

Kedves válaszóló!

A férfiaktól elvárás hogy leszedjék az arcukról a szőrt, a nőktől elvárás, hogy a fejükön kívül mindenhonnan. Szerinted kik vannak jobb helyzetben?

Azért "nem képes leszedni a pináját hetente egyszer" mert elég nehezen borotválható terület, valamint ugyanúgy (vagy talán jobban) szúr mint az arc, az epilálást pedíg...próbáld ki és megtudod miért nem rajongunk érte. "ha már a lábat meg egyebet leszedjük" Szerinted a nemiszervet ugyanolyan könnyü leszedni (bármilyen módszerrel) mint a lábat?

MIELÖTT BÁRMELYIK FÉRFI ILYEN BUNKÓSÁGOT ÍR, PRÓBÁLJA KI MILYEN ÉRZÉS AMIT A NŐKTŐL ELVÁRNAK!

Amúgy pedíg már csak higéniai okokból is érdemes leszedni, én egyszerűen csak nem szeretem, és nem a fennt idézett bunkók miatt szánom rá magam, hogy leszedjem...

De a férfiak többségét zavarja a hosszú szőr a röviddel már többen kiegyeznek...

2008. aug. 10. 14:58
 18/28 A kérdező kommentje:
a ferfiak csak pofazni tudnak de kivancsi vagyok ki mit tenne meg a parjaert mert meg hazakiserni vagy felhivni is olyan nehez a szort meg azt is maguknak szedik le hogy jobban tudjanak maszturbalni...szoval csak magukra gondolnak
2008. aug. 10. 22:19
 19/28 anonim ***** válasza:
96%

Én már írtam választ, azóta látom, nagyon elszabadultak az indulatok. :) Nem tudom, de ha én elfogadom a barátom, úgy, hogy még a háta is szőrös, meg a mellkasa, meg a lába stb, akkor azt hiszem, elvárhatom tőle, hogy ne követelje ki, hogy én meg borotváljam ott. Egyébként az én barátom nem azért borotválkozik meg, mikor találkozik velem, mert én elvárom ezt tőle, hanem azért, hogy ne szúrjon a borostája. Korábi válaszban volt erről is vita, hogy bezzeg a pasiknak mindíg borotválkozniuk kell.

Nem értem, miért kell ezt olyan indulatosan kifejteniük itt a pasiknak. Ha nagyon undorodnak, akkor mondják meg, de egyébként nem hiszem, hogy olyan zavaró a szőrzet ott lent. Szóval, meg kell kérdezni a pasit, ha nem nagyon zavarja és téged sem, akkor ne szedd le. Ennyi. :)

2008. aug. 11. 18:11
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
A luxus hazakísérni/pontosan érkezni/ felhívni telefonot ismer.. a párom 4. napja naral és még 1,5hetet fog... és se egy sms,se egy hívás,se egy netkávézóból mail.... :S :(
2008. aug. 11. 20:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!