Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavarja a fiukat ha a lany...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja a fiukat ha a lany puncija nincs leepilalva?

Figyelt kérdés
zavarja oket ha szoros es csak sex kozben vagy ujjazas kozben is?
2008. aug. 8. 14:31
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
68%
NEM!!! nem vagytok 5 evesek, hogy csupasz legyen lent.... legalabb egy csopp legyen, oan sexi az
2008. aug. 8. 14:36
 2/28 anonim ***** válasza:
61%
Felül lehet egy kis szőr de a hüvely körül és a nagyajkakon semmi ne legyen. Legyen ápolt tiszta az a leglényegesebb.
2008. aug. 8. 14:58
 3/28 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos vagy nem sajnos, de zavarja őket! Igaz, hogy már nem vagyunk 5 évesek, de akkor szép (szerintük) ha le van szedve onnan minden! Szóval, törődj bele és szedd le...már ha jót akarsz magadnak!
2008. aug. 8. 15:25
 4/28 anonim ***** válasza:
91%
Kinek mi tetszik! De - szerintem - az őserdő tényleg nem szép látvány. Egyébként most a csupasz a divat, de ki tudja, mi lesz 10-20 év múlva?...
2008. aug. 8. 15:32
 5/28 anonim ***** válasza:
81%
ez valóban divat kérdése. most a csupasz a divatos, de 15-20 éve még az volt a ritka (és furcsa), ha valaki borotválta.
2008. aug. 8. 15:59
 6/28 anonim ***** válasza:
71%
15-20 éve még az is nagyszám volt h ha látták 1 nő bokáját!
2008. aug. 8. 16:23
 7/28 anonim ***** válasza:
93%
szerintem ez teljesen pasi függő! persze a férfiak legtöbbje azt szereti ha csupasz, de van olyan aki nem, én emgkérdeztem a párom, így volt a legkönnyebb kiderítenem mi tetszik neki :D
2008. aug. 8. 17:34
 8/28 anonim ***** válasza:
56%

hát szerintem is jobb szeretik simán és illatosan.:)

meg pl.én magamnak nem birom eleve elviselni ha szőrös..

már akkor is kicsit zavar ha szúr, de ha szőrös..:Spfú..

am.nem muszáj epilálni, mert az baszottul fáj.

elég a borotva is, nem kell kétnaponta leszedni, és akkor nem lesz olyna hűde erős a szőröd sem.;)

2008. aug. 8. 17:35
 9/28 A kérdező kommentje:
mert en is szednem borotvaval de borzasztoan idegesit ha le van szedve mert szur amikor no vissza. olloval levagni jo? vagyis ha ugy nez ki mintha kicsit none vissza?
2008. aug. 8. 18:55
 10/28 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Elég hülye válaszok érkeztek. Törődj bele, hogy a csupasz a divat és kész?! Ez butaság. Ha nem akarod, ne borotváld. Én ollóval le szoktam belőle nyírni egy kicsit, de ennyi. A borotválásból csak macera van: hamar visszanő, meg is vághatod magad stb. Ha neked is tetszik, akkor csináld, ha nem tetszik, akkor ne. Ha a pasi igazán szeret, akkor nem baszogat, hogy szedd le. Az én barátom még sose szólt, hogy zavarná. Nem is látom rajta szex közben, hogy nem tetszik neki. Akkor már amúgy sem azzal foglalkoznak, hogy szőrös vagy-e vagy sem. :)
2008. aug. 8. 19:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!