Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy lányt tánc közben, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt tánc közben, hogy tudok felizgatni a disco-ban? Mit csináljak mit várnak el férfitól?

Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
miért kellene felizgatnod tánc közben???szerintem az a lényeg hogy jól érezzétek magatokat,a "felizgatás" már a hálószobára tartozik nem a discora
2008. aug. 8. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Az is elég nagy baj, hogy discoba jársz....nemhogy még ott akarj sexuálisan izgatni egy lányt...akkor az ágyban mit csináltok, ha már a parketten...

Á...

2008. aug. 8. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Szoritsd magadhoz,simogasd a feneket,suttogj a fulebe,stb.
2008. aug. 8. 16:38
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Tánc közben fogd a hasát vagya csípőjét a lényeg, hogy legyél mögötte.Egy kicsit fel is húzhatod a pólóját, hogy jól érezze a tapintásod. Ezt általában bírják a csajok.
2008. aug. 9. 01:04
 5/8 anonim ***** válasza:

A polóját ne húzd fel ha még ne vagytok olyan kapcsolatban...

Egyépként discoban kevés a rendes csaj, és ha csak nem a táncparkett közepén akarod megdugni, nem kell felizgatnod. Hogy jutott eszedbe ez a baromság? Discoban táncolj, majd ha összemelegedsz a lánnyal távozzatok és a hálószobában izgasd fel...

2008. aug. 10. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a parketten egy discoba kell felizgatni. De ha ragaszkodsz hozzá és nem nagyon ismered a hölgyet akkor menj oda hozzá, nézz mélyen a szemébe, amikor megy a zene simulj hozzá,hogy majdem összeér a szátok, után távolodj aztán megint közeledhetsz ha tetszik neki meg körbe is táncolhatod, meg foghatod a csípőjét, ha hátul vagy a hasát, de fenék és mell maradjon ki, az túl közönséges ;) (Egy táncos lány, csak én hip-hop... )
2008. aug. 10. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

igenis hogy jó a disco ;) és ott is simán felizgathat egy csajt tánc közbe :p szerintem tánc közbe simogazsd aztán smárold le,utána meg a kezed csússzon a nacijába vagy a szoknyájába! aztán ennyi :)

sok siket!

2008. okt. 9. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
húzd le a bugyiját olyan térdig, és mikor ez már megvan. akkor súgd a fülébe hogy klotyó
2011. nov. 22. 03:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!