Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Apám rámnyitott önkielégitős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám rámnyitott önkielégitős közben. Ugy csinált mintha észre se vette volna. Nagyon ciki volt, hülyén érzem magam ha elmegy melettem, meg anyámnak is tuti elmeséli. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 14:04
1 2
 1/15 anonim válasza:
90%

Hát ez ciki, de már úgysem tudod meg nem történté tenni, ami megtörtént...

Amúgy meg minden csoda 3 napig tart...utána úgyis elfelejtik. Sztem ne rágd magad miatta, úgyis melátszik rajtad, és ha ilyen égő vörös fejjel mész el apukád mellett, az még neki is ciki lesz.

2008. aug. 8. 14:07
 2/15 A kérdező kommentje:
xd kösz de olyan ciki volt -.-
2008. aug. 8. 14:11
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Mi mást tett volna szerencsétlen?

Neki ugyanolyan ciki lehetett ,mint neked!

Szerintem megértik,a gyerekük vagy ők is csinálják/ták,természetes dolog.

2008. aug. 8. 14:16
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Hogy masztiztál? nagyon kivehető volt a dolog..??
2008. aug. 8. 14:20
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
Fiú vagy lány vagy? /úgy egyébként/
2008. aug. 8. 14:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, szerintem mindenkinek van valamilyen cikis története a szülőkkel kapcsolatban... Tény, hogy ciki a helyzet, de túléled. :)

Máskor meg vigyázz jobban, hogy ne tudj lebukni. Be lehet zárni az ajtót, nem?

2008. aug. 8. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Mert apád nyilván még sohasem verte el a bohócot. Szerintem ne foglalkozz ezzel, neki legalább annyira meglepő/ciki volt. Amúgy természetes dolog.
2008. aug. 8. 15:43
 8/15 A kérdező kommentje:
fiu vok 15 éves, állva csináltam xD bejött és gyorsan leültem közben a pix a gépen viritott
2008. aug. 8. 15:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Mindenkivel megeshet.
2008. aug. 8. 15:55
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Most az segítene ki a cikiségből, ha erről beszélgetnétek a szüleiddel és nem lenne tabu a szex. Mert ahogy látom, nem szoktatok nagyon beszélni róla. Tisztázzátok, hogy ez teljesen normális ilyen korban.
2008. aug. 8. 15:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!