Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi vagyok Szeretkezés közbe a párom végzet de én nem tudtam és így színleltem hogy én is végeztem. De rájőt hogy színleltem és igy nem beszél velem. Most mit csináljak?
Elég zavarosan fogalmaztál. Te nem tudtad, hogy elélvezett, és ezért szinleltél? Mit nem tudtál?
Mert, az más, ha észrevetted, és ez miatt te szinleltél, hogy befejeződjön. Miért tetted ezt? Nem élvezted az együttlétet vagy nem akartad igy már folytatni, mert ő elélvezett?
A nők többször is képesek elélvezni. Igen, engem is sértene, ha a fiúm megjátszaná, hogy elélvezett, mert nekem azt jelentené, hogy nem jó velem.
Szerintem kérd meg, hogy beszéljetek róla,és mondd el neki, hogy mi történt akkor. Meg persze azt is, hogy szereted, és szeretsz vele lenni(gondolom igen). Csak nem értem miért csináltad, azért úgy tanácsot is könnyebb lenne adni.
Mindig panaszkodóig hogy jutunk el végére együtt
Csak nők színlelhetik a orgazmust hogy ne sértődjön meg a pára!!!!!!!
Egy tipp!Létezik olyan(ritkán),hogy száraz orgazmus,tehát a pasi elmegy,de nem jön ki semmi.
A másik pedig,hogy ha a párod elélvezett mit számít?Csinálhattad volna addig még neked is jó!
Beszéld meg vele.Nehéz ám összehangolni,hogy mindkét félnek egyszerre legyen jó,ezt gyakorolni kell,ezért pedig nem haragudhat meg rád!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!