Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy minden fityma más?
Figyelt kérdés
2008. aug. 7. 20:49
1/9 anonim válasza:
Nem láttam még az összeset, de az eddigi 3 ugyaolyan volt. Mire gondolsz, miben különbözhetnek?
2/9 anonim válasza:
nem vok egy faszcibáló,de sztem is ugyan olyan mind csak a mérete különbözö!:)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Csak kiváncsi volt,mert elvileg 3 fajtája van:D
2008. aug. 7. 20:59
5/9 anonim válasza:
hihiiiiiiii vicces 3 fajta.........behalok!na erre én is kiváncsi vok!!talán pici,kicsi és a nagy!hihihihi
6/9 anonim válasza:
Ha elvileg 3 fajta van, akkor hogy lehetne mind más? Igen van körülmetélt, sima, meg fitymaszűkületes :DDDDDDDDDDDD
7/9 A kérdező kommentje:
Mind1 azé köszi a válaszokat..:D
2008. aug. 7. 21:40
8/9 anonim válasza:
ha 3 féle fityma lenne akkor se lenne jo a körülmetéltet oda sorolni :D :D
9/9 anonim válasza:
Minden férfinek más formájú és felepitesu a pénisze!Két egyforma pénisze még az egypeteju ikreknek is más!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!