Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 eve vagyok egyutt a parommal, de meg nem volt orgazmusom.
Sem elotte senki massal. Semelyik sem. Teljesen benanak
erzem mar magam. Mitevo legyek?
Frigid biztos nem vagy, mert akkor önkielégítéssel sem lenne orgazmusod, meg egyáltalán nem kívánnád a szexet. Tehát ez kizárt. Az mit jelent, hogy csak "huzodzkodas utján"?
Amikor együtt vagytok, a kezével is szokott izgatni? Már csak azért, mert pusztán az együttléttől nagyon-nagyon kevés nő éri el az orgazmust. Ez nekem is csak 1* sikerült eddig.
2008. aug. 7. 13:34
2/10 A kérdező kommentje:
Mint pl.meg az iskolaban vettem eszre,hogy kotel- es rudmaszas kozben elevezek.Most ue.t csinalom,csak nem maszok,csak mozgok fel le.Olyan minthe kozben letodulna a ver a csiklomba.De szex kozben ezt nem tudom csinalni.
3/10 A kérdező kommentje:
Ja es persze hogy izgat a kezevel is de mintha mi sem tortenne.Elvezem,de nem megyek el.
Az nem baj, ha nincsen orgazmusod, ha egyébként élvezed az együttléteket. Az is lehet, hogy van, csak nem éled meg olyan inteziven. A párodnak meg kéne értenie, hogy neked ilyen a természeted, nemhogy még sértegessen, hogy frigid vagy. Ha amikor alul vagy, és érzed, hogy már közel vagy hozzá, akkor szólj neki, hogy várjon, mindjárt mész te is, és folytassátok, addig, amig el nem élvezel.
2008. aug. 7. 14:22
A nyelvével is kényesztet? Ha ott a párod kitartó lenne, és nagyon jól csinálná, akkor tuti lenne a siker.
sok sikert!
Petranova
2008. aug. 7. 14:49
teljesen biztos, h van benned vmi gátlásosság, amit lehet kimutatsz, lehet tudat alatt, de benned van. mindenképpen ezen kell változtatni, méghozzá sok türelemmel,és kitartással. meg kell beszélned a pároddal, neki pedig nem szabad türelmetlenkednie.
talán komolytalanul hangzik, de igenis többet kell maszturbálnod, h előbb azzal legyél tisztában, hogy neked hol jó igazán, hogy ezt a párodnak is el tudd magyarázni. aztán próbálkozzatok az orális szexszel, próbáljatok ki több pózt. de elsősorban a gátlásaidat kell tudnod leküzdeni.
2008. aug. 7. 15:35
7/10 A kérdező kommentje:
Utolso valaszadonak,nem erzem hogy lenne bennem gatlasossag,ellenben nem igen nehezen tudok a paromra raizgulni.Kulsore nem eppen almaim pasija,de szeretem a belso dolgait.Habar mar mondtak azt is,hogy ez nem szamit.Hat ki tudja?
Amikor te vagy felül úgy sem érzed, hogy sikerülhetne?
Én is bármilyen nehéz eset vagyok, így mindig eltudok menni..
Úgy hogy én vagyok felül, és előre dőlök, és úgy csúszkálok rajta, hogy a hasa ingerelje a csiklómat.
2008. aug. 7. 16:44
Ha külsőleg nem tetszik, nem izgat fel a pasid látványa, nyilvánvaló, hogy nem fogsz elmenni. Főleg, ha rosszul is csinálja. Hidd el nekem, nem veled van a baj, hanem vele. Az egy dolog hogy 8év, de még lehet esélyed az orgazmusra, de akkor hagyd el őt, vagy értesd meg vele, hogy nem feltétlenül miattad nincs orgazmusod.... végülis neki kéne elélveztetnie téged, nem?^^
2008. aug. 7. 19:00
Ha a párod szeret Téged, és neki is fontos a kapcsolatotok, akkor ne "frigidezzen", hanem lássa be, hogy Neked hosszabb, intenzívebb előjátékra van szükség. Véleményem szerint csak ő hiszi, hogy mindent megtesz érted ! És: A lovagló pózban tudsz a "húzózkodáshoz" leginkább hasonlító mozgást végezni. ( Mi lenne, ha közben arra gondolnál, mintha akkor is rúdmászást, kötélmászást végeznél. 1-2-3 próbát megér. )
2008. aug. 8. 10:41