Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki az utcán szexel, a lány nem kaphat el valami betegséget?
Szerintem elkaphat valamit.
1. Kezd hideg lenni, felfázhat. (te is)
2.Az utca soha nem annyira tiszta, mint egy lakás, egy padon, bokorban stb. Elég,nagy baj ha a lakás koszossága már az utcáéval vetekszik!!! Hasonlítsd csak össze: Ha mezítláb jársz a lakásban mennyire lesz piszkos a lábad, és ha az utcán jársz mezítláb??? Szerintem meg se próbálnál az utcán mezítláb közlekedni, még nyáron se. (Nekem egyszer elszakadt a szandálom, kénytelen voltam így menni az utcán (csak 10 perc volt az út hazáig,de a lábam borzasztó koszos lett)
Szerintem ne tedd ki a barátnődet ilyen dolgoknak, gndolom, nem szeretnéd, ha állandóan a nőgyógyászatra kellene mászkálnia. Még egy egyéjszakással se csináld ezt.... Vagy legalább valami pokrócot teríts le. Azzal csökkentheted a fertőzés kockázatát.
Na, azért szomorú lenne, ha nem lehetne mezítláb a porban sétálni... régen csizmát csak télen viseltek.
De az utca valóban koszosabb, mint a lakásod. Úgyhogy óvatosan: csupasz testtel nem hozzáérni semmihez, és lehetőleg nem felfázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!