Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még soha hüvelyi orgazmusom?
Kérdés, mennyire vagytok tapasztaltak/gyakorlottak. Lehet, hogy egyszerűen csak jobban ki kell ismerned neked is saját magad, meg neki is téged, és idővel menni fog.
Kérdés az is, hogy ő elég figyelmes-e veled, vagy inkább a saját kielégülésére hajt-e. Lehet, hogy egyszerűen csak csiszolni kell a technikáját.
Ugyanígy, te is próbálkozhatsz magadnál többféle módszerrel/megoldással, többfelé is "felderítheted magad", és előbb vagy utóbb meglesz a megoldás, hidd el. :) Csak türelem, légy bizakodó, próbálkozz, és menni fog. :)
Hát az én partnerem egy fura alak ö annyira nem kivánja hogy neki,de engem mimád kielégiteni.Ugy tud nyalni hogy az örület.Én utánakerestem a G-ponti orgazmusos dolognak és bemásoltam neki.Elolvasta és rengeteget tanult belöle.
Hasdznositotta is.Nah meg rengeteget bezséltünk ro9la hogynekem mi hogy jo és ö ugy csinálta:bátorság fel a fejjel beszéld meg vele.Ha kell adok linkeket is.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!