Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok szokták mérni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szokták mérni a hüvelymélységüket?

Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 23:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem. És senkit nem is hallottam a környezetemben, aki mérné. Hülyeség...mint ahogy a férfiaknál is a pénisz méregetése...
2008. aug. 5. 23:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És én is hülyeségnek tartom, hogy valaki ilyet csináljon.
2008. aug. 5. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sose mértem.Ezután sem fogom.Értelme sem lenne.Szerintem más lányok sem méregetik.
2008. aug. 5. 23:45
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Már meg ne haragudj, de honnan jött neked ez a hülye kérdés?!
2008. aug. 6. 00:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos fiú, és kíváncsi volt rá...:)
2008. aug. 6. 00:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen fiú vagyok, a jérdés onnan jött hogy ismerek valakit aki megmérte és kíváncsi voltam hogy többen is csinálják-e :D
2008. aug. 6. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. DE nem azért, mert nem szeretném tudni, hogy mekkora, hanem azért mert szex közben kitágul vagy jobban vagy kevésbé és ugyanakkora úgyse lesz soha. A 30 centis vonalzót meg nem akarom magamba arőltetni, mert elég éles ahhoz, hogy megsértsen.
2008. aug. 6. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:

sztem nem szokták.

minek?

lényeg, h befér a hímvessző, onnantól meg már tökmindegy milyen mély..

2008. aug. 8. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:

dehogyXD

ám nem is lehetne max ha feldugnánk egy vonalzót az meg úgy igencsak érdekes lenne:)

2009. ápr. 7. 20:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!