Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy pasi milyen környezetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi milyen környezetben veszíti el legszívesebben a szüzességét? Mit tegyek, h. jó legyen a barátomnak?

Figyelt kérdés
A párom 32 éves és szűz. Én nem vagyok az, de egy ideje fontolgatjuk,hogy lefekszünk a másikkal, de félek,hogy nem lesz jó neki. Szeretném, ha minden jól alakulna. előre is köszönöm a válaszokat.
2008. aug. 5. 18:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%

Na, most ismét lepontoznak! De: Hagyd azt a hülyét!!!

Ha 32 évesen egy pasi még szűzaz vagy : hülye, randa, vagy elmebeteg!!!! Ezt tapasztalatból tudom!!!

2008. aug. 5. 18:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem hülye!!! Nem ronda, és nem elmebeteg!!!! Azért szűz még, mert nem volt lehetősége rá, hogy elveszítse! A kérdés nem ez volt!!!!
2008. aug. 5. 19:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Álatlában (tizenévesen) teljesen mindegy. De a ti esetetekben inkább maradjatok a hálószobában 4 fal között. Sztem Neki nem a hely fog számítani, hanem az, hogy meglegyen. Ha me valami extrém helyet szeretne, azt biztos mondaná Neked.
2008. aug. 5. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Annak aki beszólt, (a kérdés szempontjából egy kicsit off): képzeld el, hogy vannak ilyen emberek, akik nem kamaszkorukban vesztik el a szüzességüket, hanem jóval később.

Például az egyik sógorom is 30 éves férfi, aki még szűz, és nem ronda, hanem kifejezetten kellemes arca van, és egyáltalán nem hülye, és nem is beteg. Hívő ember, és a feleségének tartogatja magát. Ez ma nem egy elfogadott gondolkodásmód, én tudom. De egyáltalán nem igaz rá semmi, amit írtál, hanem egy nagyon is értékes ember. (Egyébként (bár mondom ez rá nem igaz) még ha valaki csúnya - akkor is lehet nagyon értékes, és valaki akkor is szeretheti, tisztelheti, sőt kívánhatja is)

---

A kérdezőnek:

(Én is hívő vagyok és az a véleményem, hogy a szexnek a házasságban van a helye, ezért én előbb összeházasodnék és csak akkor tenném. Nem érdekel, hogy emiatt le fognak hurrogni, nem nyitok erről vitát. Nem hiszek a "majd a nászéjszakán kiderül, hogy nem passzoltok szexuálisan, aztán na majd akkor mi lesz" típusú érvekben.)

De te, kedves kérdező nem azt kérdezted, amit fentebb leírtam, úgyhogy pár rövid mondatban szeretnék válaszolni. (De véleményemet fenntartva, amit a zárójelben írtam.)

1. Legyen a környezet csendes és védett.

2. Légy türelmes. Az első pár szeretkezés (kortól függetlenül) könnyen lehet, hogy még nem tökéletes. Különösen, ha ideges valaki, mert meg akar felelni, illetve ha egyéb dolgokra, például gumióvszerre kell figyelnie, könnyen felsülhet. Ezt kezeld megértéssel, kedvességgel és humorral (de ez a humor nehogy olyan legyen, hogy úgy érezze, rajta nevetsz)

3. Bár Te vagy a tapasztaltabb (és ezért tudsz neki segíteni) ne anyáskodj, hanem engedd őt férfinak lenni és engedd át neki az irányítást (ez alatt nem azt értem, hogy neked passzívnak kellene lenned mindig, hanem azt, hogy ne urald le őt)

4. Szeretet, kedvesség, türelem, gyengédség, a másikra odafigyelés, megértés és elfogadás.

2008. aug. 5. 19:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradjatok szobán belül. Inkább legyen meghitt, mint extrém.
2008. aug. 5. 19:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az utolsó komment írónak pedig, csak annyit szeretnék még írni, hogy majd szeretnénk összeházasodni.
2008. aug. 5. 19:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Én voltam az első válaszadó.

a másodiknak: igaz hohy nem mindenki tizenévesen- DE!!!

A tizenéves kor és a 32 között qrva nagy külömbség lakozik!

Ha vallásos vagy, ha nem...

2008. aug. 6. 22:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak annyit szeretnék mondani, hogy ha nem ismeri a körülményeket, legyenszíves ne vagdalózzon feleslegesen.
2008. aug. 6. 22:47
 9/13 anonim ***** válasza:

Jajj ne mán! Bocsi ha vagdalództam, nem volt szándékomban!

De ha egy pasi ennyi évesen még szűz, annak lehetnek okai! És nem feltétlen testi!!!

Csak azt gondold el, hogy ennyi éven keresztül nem hiányzott neki a punci, mi9t várhatsz tőle később?

Ő lesz a falu lepedőakrobatája? Kötve hiszem... Ja, és erre nincs körülmény, ez egyszerű BIOLÓGIA!!!!!!!!!!!!!!!

Ha csak nem szerzetesnek készült....

De a te döntésed, rajtad áll, én csak azt szerettem volna leirni, hogy a férfiak sexuális vátgya-teljesitőképessége idővel romlik. Namármost_ ha valakinek már fiatalkorában sincs meg, az már fujhatja...

Nem akartalak megbántani, csak próbáltalak figyelmeztetni.

Azért sok sikert az életben, és a családabn!!!

2008. aug. 7. 19:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy miért nem tudsz elképzelni olyan embert akinek 1.) vannak normális szexuális vágyai 2.) képes uralkodni azok felett és 3.) valamilyen ok (belső vagy külső) miatt ezt meg is teszi? Mi ebben olyan hihetetlen?
2008. aug. 7. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!