Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők élvezik a kutyapózt?
Azaz amikor fenékbe.
csak kiváncsi lennék hogy annak mi köze a G-ponthoz, és hgoy akkor is lehet orgazmusa a nőnek ha s*ggbe du*ják?
A kutyapóz nem feltétlen s*ggbe du*ásról szól, sőt, abszolúte nem arról szól.
Ilyenkor is hüvelyen keresztül közösülnek a párok, csak más szögben találkoznak a dolgok. Pasiként nagyon jó érzés, nőm sem panaszkodott. :)
Az pl. külön szuper neki, hogy a pasi kezei közben szabadok, és közösülés közben korlátok nélkül végigjárathatja közben a nő testén azt.
Hát ha a hüvelybe megy akkor fantasztikus! Ő is tud mozogni, én is és jó mélyre mehet:)
Másik véglethez nem tudok szólni :$
Ja... Hátulról nem lehet rosszabb, mert 2 centivel hosszabb...Ésd ha elb...od lehet előlről kezdeni!
Amugy meg: a kutya póz, mág véletlenül sem anális sexxx.Attól undorodom... Igaz pasi vagyok, de egy szaros végbélbe nem tenném semmi pénzért a farkamat!
Dehát kinek a pap, kinek a papné, én maradok a lányánál...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!