Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő elérte az orgazmust es a fiu meg nem elvezett el, akkor utana a nö mar nem elvezi annyira a sexet?
Figyelt kérdés
addig gondolom, mig a fiu elelvez.... mennyi ido kell a noknek ahhoz????2008. aug. 5. 12:39
1/5 anonim válasza:
Nem robotok vagyunk ajhh....Biztos van olyan aki hüvelyi orgazmust eléri 5perc alatt, és utána is kivánja még a szexet, de van oylan is, akinek 30perc folyamatos kényeztetés kell, utána pedig érzékenyebb ott lent, és már nem kívánja.
2/5 anonim válasza:
Én nő vagyok, és ha én hamarabb érem el az orgazmust, akkor utána már nem olyan kellemes érzés tovább folytatni, de én meg szoktam várni míg a barátom is elélvez, ennyit azért meg lehet tenni a másikért, és nem olyan vészes..
3/5 anonim válasza:
Mindenkinek más. Én hamar elmegyek (többször is) és nekem utána is jó.
4/5 anonim válasza:
Kedves elő válaszadó!
Ez igy igaz!!! Először valóban egy kicsit kellemetlen, na de utána... Egy csaj csak igy ismerheti meg a többszörös orgazmust. És hidd el, legközelebb nem lesz bánatos amiatt hogy hamarabb elélvezett mint a barátja!
5/5 anonim válasza:
Legtöbbször 2-3x szoktam elmenni, a másodiktól inkább a g-pont ingerlés jó, a csiklóm elég érzékeny ilyenkor. A g-pont viszont csak olyankor "indul be" igazán.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!