Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mellméret vs farokméret?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mellméret vs farokméret?

Figyelt kérdés
Régóta foglalkoztat a kérdés hát gondoltam felteszem, hátha valaki mást is megihlet a dolog. Miért van az hogy sokszor látom videókon fórumokon meg olvasom neten meg ilyesmi, hogy azzal semmi baj sincsen ha egy leányzónak az átlagnál kisebb mellei vannak, mert sokan szeretik meg blablabla... de ha viszont egy férfinak van átlagos/alatti farka azt egyből mindenki lenézi miatta meg cikizi miegymás?

2014. júl. 30. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"viszont egy férfinak van átlagos/alatti farka azt egyből mindenki lenézi miatta meg cikizi"

Mások nevében nem nyilatkozom, de részemről egyet levonhatsz a "mindenkiből" :-)

Nagyon sok méret témáról szóló kérdésre válaszoltam az elmúlt pár hónapban, és számomra igen elgondolkodtató és tanulságos volt látni, hogy ezeknél jellemzően nem a nők, hanem a kedves férfi társaid írják a bántó, cikiző és lekicsinylő megjegyzéseket azoknak a kamasz fiúknak, vagy fiatal férfiaknak, akik már ez első szexuális tapasztalataik megszerzése előtt az intim méretük miatt szoronganak és aggódnak, ezzel tovább növelve a gátlásaikat és tovább rombolva a szexuális önbizalmukat.

2014. júl. 30. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Én férfi vagyok, de így is belátom, hogy nem egy kategória a kettő. A mellnek csak esztétikai funkciója van. Magyarán csak nézegeted szex közben, esetleg megfogod egyszer-kétszer, aztán annyi. Nem ezen múlik az élvezet mértéke. Szemben a pénisszel, ami elejétől a végéig használatban van, és mindkettőtök orgazmusa azon múlik, hogy az mekkora, és hogy teljesít. ;)
2014. júl. 30. 21:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2014. júl. 30. 22:14
 14/15 anonim válasza:
"és mindkettőtök orgazmusa azon múlik, hogy az mekkora, és hogy teljesít. ;)" a teljesítésben egyetértek de azon hogy mekkora abban nem....nem a méret a számít vagy gondolj már bele akkor akinek átlagos alatti az már ölje meg magát örökre szűz marad? na ne már...csak jól kell használni és ennyi.
2014. júl. 30. 23:22
 15/15 anonim ***** válasza:

ITT A LÉNYEG:

Mert a melleket meg tudják műttetni nagyobbítani, kissebbíteni, feszesíteni és formázni. Mi mi a f#szt tudunk csinálni a farkunkal?:)

2014. júl. 31. 00:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!