Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mien a sperma íze?
Ettől, lehet, hogy jó íze lesz :)
Kérdező, nem tartozik ide, de engem a hideg ráz attól, hogy mien, oan, vok, és társai.
Tudom-tudom, magánügyem, legyek csendben itt ezzel.
De nem leszek.:)
Én nem rajongok érte, de ha a férjemnek tetszik, akkor lenyelem, vagy legalábbis engedem, h a számba menjen el...
Semmi rossz nincsen benne, máskülönben ha angyon muszály lenyelni, akkor be fogtam szokni az orrom, akkor nem érzem az izét.....
Azt nem szeretnéd tudni, hogy a MILYEN ly-nal kell-e írni???!!! MILYEN MILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYEN.
ILYEN: ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN
OLYAN: OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN
RÖGZÜLT?????
PONTOZZATOK LE, NEM ÉRDEKEL.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!