Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mien a sperma íze?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mien a sperma íze?

Figyelt kérdés
2008. aug. 3. 23:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
Kóstold meg!
2008. aug. 4. 21:24
 12/30 anonim ***** válasza:
79%

Ettől, lehet, hogy jó íze lesz :)

[link]

2009. jan. 9. 14:54
 13/30 anonim válasza:
80%
Kóstold Meg!!!!
2009. febr. 24. 13:22
 14/30 anonim ***** válasza:
21%
OOOHhh, ARHHHHH? ARHHHH A sperma, isteni, folyton szopok
2009. máj. 5. 00:10
 15/30 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, nem tartozik ide, de engem a hideg ráz attól, hogy mien, oan, vok, és társai.

Tudom-tudom, magánügyem, legyek csendben itt ezzel.

De nem leszek.:)

2009. máj. 5. 23:24
 16/30 anonim ***** válasza:
35%

Én nem rajongok érte, de ha a férjemnek tetszik, akkor lenyelem, vagy legalábbis engedem, h a számba menjen el...

Semmi rossz nincsen benne, máskülönben ha angyon muszály lenyelni, akkor be fogtam szokni az orrom, akkor nem érzem az izét.....

2009. júl. 22. 07:47
 17/30 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem jó íze van, kimondottan finom. De úgy a legjobb, ha a barátod testéről nyalod le (pl a kispriccelt spermát a bicepszén szétkened és úgy nyalod le, mert így kevésbé koncentrált az íze). Ha még csak most előszőr akarod a spermát megízlelni, inkább ezt a módszert ajánlom.
2009. júl. 24. 17:34
 18/30 anonim válasza:
A sajátom édes, és kicsit keserű.
2009. aug. 24. 15:43
 19/30 anonim ***** válasza:
Én már kóstoltam a sajátomat, de nekem nagyon nem ízlett. Nem tudom, hogy velem van-e a baj, vagy ilyennek kell lennie, de nem tudom elképzelni, hogy ezt szeretik a lányok. Mondjuk valaki írta, hogy édes. Hát nekem édes még soha nem volt. Inkább keserű. Kicsit mintha csípné hátul a nyelvemet vagy nem is tudom. Viszont erre az ananászos dologra kíváncsi vagyok. Hogyan kell? Szex előtt igyak egy pohárral? Vagy rendszeres ananászlé fogyasztás után válik élvezhetőbbé az íze?
2009. dec. 5. 05:05
 20/30 anonim ***** válasza:
65%

Azt nem szeretnéd tudni, hogy a MILYEN ly-nal kell-e írni???!!! MILYEN MILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYENMILYEN.

ILYEN: ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN ILYEN

OLYAN: OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN OLYAN

RÖGZÜLT?????

PONTOZZATOK LE, NEM ÉRDEKEL.

2010. febr. 7. 11:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!